Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventud Estelí Magos UD
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Cisneros is nu in balbezit. Cisneros passt de bal met de wreef. Gilbert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borrel rent richting de bal. Borrel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Estelí - Magos UD 0:1

17e minuut.
Lainez heeft problemen om de bal te vangen. Gilbert is nu in balbezit. Cisneros is nu in balbezit. Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lainez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lainez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Loria heeft problemen om de bal te vangen. Cisneros rent richting de bal. Cisneros passt de bal zonder na te denken. Lainez rent richting de bal. Lainez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventud Estelí - Magos UD 1:1

31e minuut.
Treminio probeert naar een medespeler te passen. Cisneros is nu in balbezit. Loria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cisneros raakt geblesseerd tijdens het duel. Garbanzo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lainez probeert naar een medespeler te passen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Lainez is nu in balbezit. Lainez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ledezma geeft een lange en hoge pass. Gustavino rent richting de bal. Gustavino geeft de bal voor. Lainez rent richting de bal. Lainez schiet op doel. Bier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Botto is nu in balbezit. Botto geeft een hoge lob. Inworp. Treminio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cisneros geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lainez rent richting de bal. Lainez passt de bal met de wreef. Paterna rent richting de bal. Paterna geeft een hoge lob. Lainez krijgt zijn hoofd ertegen. Bier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Hagges bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagges speelt de bal door. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borrel onderschept slim de pass. Borrel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Casasola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lafuente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hagges is nu in balbezit. Hagges haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Estelí 47%, Magos UD 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventud Estelí - Magos UD 1:1

66e minuut.
Loria onderschept slim de pass. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cubillo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cubillo kan niet meer verder spelen. Duran komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Lafuente de bal. Vasquez is nu in balbezit. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Garbanzo heeft problemen om de bal te vangen. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran passt de bal zonder na te denken. Cisneros rent richting de bal. Cisneros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Estelí 45%, Magos UD 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventud Estelí - Magos UD 1:1