Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas RC Arrecifes Pedorros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Madriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vallejo trapt de bal weg. Arrieta heeft problemen om de bal te vangen. Centeno met een sublieme pass. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Madriz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas RC - Arrecifes Pedorros 0:1

18e minuut.
Arrieta kopt de bal weg. Baeza rent richting de bal. Baeza met een sublieme pass. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Navarrete geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Centeno de bal. Centeno speelt de bal door. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bogran is nu in balbezit. Baeza rent richting de bal. Baeza passt de bal zonder na te denken. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Codina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Águilas RC - Arrecifes Pedorros 1:1

26e minuut.
Fajardo geeft de bal voor. Sainz rent richting de bal. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas RC - Arrecifes Pedorros 2:1

28e minuut.
Godínez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cañas komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Bogran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cuesta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas RC 40%, Arrecifes Pedorros 60%.
Águilas RC - Arrecifes Pedorros 2:1

47e minuut.
Lonnis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Centeno. Lonnis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arrieta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vallejo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Codina met een sublieme pass. Arrieta kopt de bal weg. Cuesta heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Cuesta passt de bal in één keer door. Cañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañas passt de bal met de wreef. Centeno is nu in balbezit. Centeno geeft een lange en hoge pass. Urcuyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sainz onderschept slim de pass. Osborne is nu in balbezit. Osborne geeft een lange en hoge pass. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Codina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas RC 46%, Arrecifes Pedorros 54%.
Águilas RC - Arrecifes Pedorros 2:1