Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escritores Feroces Halcones Galantes
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Sa geeft de bal voor. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Salinas probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Arrieta kopt de bal weg. Hara probeert de bal aan de voet te houden. Fletes rent richting de bal. Fletes draait met de bal, schiet en ... Montero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Escritores Feroces - Halcones Galantes 0:1

15e minuut.
Jacamo probeert naar een medespeler te passen. Vindel met een sublieme pass. Sa is nu in balbezit. Hara verovert de bal door een tackle van achteren. Hara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montero bokst de bal weg.

31e minuut.
Hara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escritores Feroces 57%, Halcones Galantes 43%.
Escritores Feroces - Halcones Galantes 0:1

74e minuut.
Klungelig pakt Sa de bal. Vindel probeert naar een medespeler te passen. Borjas met een sublieme pass. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vindel is nu in balbezit. Vindel passt de bal met de wreef. Daar is Castilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez rent richting de bal. Sánchez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escritores Feroces 60%, Halcones Galantes 40%.
Escritores Feroces - Halcones Galantes 0:1