Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Nobles Comunicaciones RC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Inworp. Mejia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Granillo rent richting de bal. Bryce onderschept slim de pass. Bryce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Iglesia probeert naar een medespeler te passen. Bryce rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaido. Gaido krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Romero met een sublieme pass. Ordóñez geeft een hoge lob. Víquez rent richting de bal. Víquez schiet op doel. Granja probeert de bal aan de voet te houden. Gamarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Romero kopt de bal weg. Howard rent richting de bal. Bryce onderschept slim de pass. Bryce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Nobles - Comunicaciones RC 0:1

33e minuut.
Howard met een sublieme pass. Víquez is nu in balbezit. Granillo verovert de bal door een tackle van achteren. Bryce rent richting de bal. Bryce schiet op doel. Gamarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Granillo geeft een lange en hoge pass. Sansegundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iglesia krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Iglesia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Granillo de bal. Sansegundo rent richting de bal. Sansegundo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chou de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Nobles 50%, Comunicaciones RC 50%.
Halcones Nobles - Comunicaciones RC 0:1

53e minuut.
Howard is nu in balbezit. Romero is nu in balbezit. Howard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Romero kan niet meer verder spelen. Lau komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Lau verovert de bal door een tackle van achteren. Lau speelt de bal door. Dubon rent richting de bal. Víquez onderschept slim de pass. Víquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lau speelt de bal door. Bryce heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De La Cuesta. De La Cuesta krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Granja geeft een hoge lob. Inworp. Ordóñez met de inworp. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Nobles - Comunicaciones RC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Nobles 57%, Comunicaciones RC 43%.
Halcones Nobles - Comunicaciones RC 0:2