Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miagkije Byki Silnyje Diatly
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.9
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Rymarev is nu in balbezit. Rymarev geeft de bal voor. Klungelig pakt Borovskiy de bal. Medvedev rent richting de bal. Medvedev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Biryulin is nu in balbezit. Rymarev verovert de bal door een tackle van achteren. Orakbaev probeert naar een medespeler te passen. Medvedev is nu in balbezit. Medvedev haalt uit met een fantastische trap. Alimbaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Biryulin rent richting de bal. Orakbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Orakbaev passt de bal met de wreef. Medvedev rent richting de bal. Medvedev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Ryabchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orakbaev onderschept slim de pass. Biryulin is nu in balbezit. Orakbaev onderschept slim de pass. Orakbaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Byki - Silnyje Diatly 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Byki 58%, Silnyje Diatly 42%.
Miagkije Byki - Silnyje Diatly 1:0

51e minuut.
Biryulin heeft problemen om de bal te vangen. Biryulin passt de bal zonder na te denken. Ryabchenko speelt de bal door. Tolebek rent richting de bal. Tolebek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Byki 41%, Silnyje Diatly 59%.
Miagkije Byki - Silnyje Diatly 1:0