Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Città Arrabbiati LA Ficaa
Normal Tactiek 343
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Favret is nu in balbezit. Buzzolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzolino probeert naar een medespeler te passen. Quarenghi is nu in balbezit. Quarenghi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bizzeti verovert de bal door een tackle van achteren. Fermo is nu in balbezit. Taravelli rent richting de bal. Fermo onderschept slim de pass. Fermo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Città Arrabbiati - LA Ficaa 1:0

8e minuut.
Di Lodovico verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Buzzolino de bal. Buzzolino passt de bal zonder na te denken. Quarenghi rent richting de bal. Quarenghi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Città Arrabbiati - LA Ficaa 1:1

12e minuut.
Favret bereikt de bal nog maar net als eerste. Crudele rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Favret. Favret krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Buzzolino onderschept slim de pass. Klungelig pakt Favret de bal. Favret passt de bal in één keer door. Fornaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaroli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Città Arrabbiati - LA Ficaa 1:2

17e minuut.
Fermo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mula komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Crudele rent richting de bal. Buzzolino speelt de bal door. Quarenghi met een sublieme pass. Fornaroli is nu in balbezit. Fornaroli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Città Arrabbiati - LA Ficaa 1:3

23e minuut.
Migotto probeert naar een medespeler te passen. Bizzeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aversano rent richting de bal. Bizzeti onderschept slim de pass. Bizzeti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Lodovico trapt de bal weg. Zanardo probeert naar een medespeler te passen. Bizzeti rent richting de bal. Bizzeti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Città Arrabbiati - LA Ficaa 2:3

36e minuut.
Mula bereikt de bal nog maar net als eerste. Mula passt de bal zonder na te denken. Quarenghi is nu in balbezit. Quarenghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Città Arrabbiati - LA Ficaa 2:4

43e minuut.
Migotto rent richting de bal. Favret verovert de bal door een tackle van achteren. Favret passt de bal met de wreef. Quarenghi is nu in balbezit. Quarenghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Città Arrabbiati - LA Ficaa 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Città Arrabbiati 63%, LA Ficaa 37%.
Città Arrabbiati - LA Ficaa 2:5

48e minuut.
Bernini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tarallo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Favret rent richting de bal. Favret geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Città Arrabbiati - LA Ficaa 2:6

49e minuut.
Caporali probeert naar een medespeler te passen. Tarallo rent richting de bal. Tarallo passt de bal met de wreef. Quarenghi rent richting de bal. Quarenghi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Artino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarallo met een snelle inworp. Buzzolino rent richting de bal. Buzzolino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bergami passt de bal zonder na te denken. Mula is nu in balbezit. Mula passt de bal met de wreef. Bizzeti rent richting de bal. Bizzeti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Città Arrabbiati 66%, LA Ficaa 34%.
Città Arrabbiati - LA Ficaa 2:6