Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spirit club Real casei
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Montagnani geeft een hoge lob. Inworp. Bartolazzi met een snelle inworp. Di Gregorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gregorio haalt uit met een fantastische trap. Boschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Revelli onderschept slim de pass. Gerosa verovert de bal door een tackle van achteren. Gerosa met een sublieme pass. Fosso heeft problemen om de bal te vangen. Fosso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Commendatore geeft een lange en hoge pass. Bartolazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolazzi passt de bal zonder na te denken. Fosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spirit club 55%, Real casei 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Spirit club - Real casei 0:0

57e minuut.
Revelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Revelli speelt de bal door. Bascapé bereikt de bal nog maar net als eerste. Serangeli verovert de bal door een tackle van achteren. Serangeli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fosso passt de bal zonder na te denken. Rospigliosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gregorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Gregorio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spirit club 32%, Real casei 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Spirit club - Real casei 0:0