Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spirit club Caripiace
Normal Tactiek gio
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 26.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Inworp. Gonella met een snelle inworp. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft een hoge lob. Gaspar maakt een snoekduik en kopt de bal. La Morte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Gonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonella passt de bal zonder na te denken. Millanao is nu in balbezit. Millanao haalt uit met een fantastische trap. La Morte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Iaquinti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaquinti passt de bal met de wreef. Mendoza speelt de bal door. Millanao rent richting de bal. Millanao schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Maraboli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iozzi met een snelle inworp. Millanao is nu in balbezit. Millanao geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Bascapé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tollini rent richting de bal. Gaspar maakt een afschuwelijke overtreding. Gaspar krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Millanao verovert de bal door een tackle van achteren. Millanao probeert naar een medespeler te passen. Maraboli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spirit club - Caripiace 0:1

39e minuut.
Serpato geeft de bal voor. Inworp. Commendatore met de inworp. Ivaldo rent richting de bal. Ivaldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tollini kopt de bal weg. Buyle probeert de bal aan de voet te houden. Ivaldo is nu in balbezit. Ivaldo draait met de bal, schiet en ... Serpato probeert de bal aan de voet te houden. Pataria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spirit club 58%, Caripiace 42%.
FC Spirit club - Caripiace 0:1

55e minuut.
Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerosa onderschept slim de pass. Mendoza onderschept slim de pass. Millanao rent richting de bal. Millanao schiet op doel. De bal raakt de paal. Iaquinti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Patti komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Buyle probeert naar een medespeler te passen. Gonella rent richting de bal. Gonella probeert naar een medespeler te passen. Millanao is nu in balbezit. Millanao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bascapé kopt de bal weg. Buyle rent richting de bal. Ivaldo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buyle moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Buyle kan niet meer verder spelen. Daar is Ivaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiga komt het veld opgelopen. Spiga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spirit club - Caripiace 0:2

76e minuut.
Gonella onderschept slim de pass. Gonella probeert naar een medespeler te passen. Millanao rent richting de bal. Millanao draait met de bal, schiet en ... Ginex probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gonella zal de hoekschop nemen. Maraboli heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mendoza verovert de bal door een tackle van achteren. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Bonaventura is nu in balbezit. Fosso verovert de bal door een tackle van achteren. Fosso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spirit club 60%, Caripiace 40%.
FC Spirit club - Caripiace 0:2