Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Havant Castle lumley Warriors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Fabregas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Collymore is nu in balbezit. Collymore probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vaughn de bal. Vaughn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neal met een harde bal richting middenveld. Mansfield kopt de bal weg. Vaughn rent richting de bal. Vaughn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Parker met een harde bal richting middenveld. Cohen kopt de bal weg. Klungelig pakt Vaughn de bal. Collymore is nu in balbezit. Collymore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cohen kopt de bal weg. Klungelig pakt Cage de bal. Collymore speelt de bal door. Vaughn rent richting de bal. Vaughn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cohen is nu in balbezit. Larsson onderschept slim de pass. Bishop is nu in balbezit. Larsson onderschept slim de pass. Larsson draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havant Castle 51%, lumley Warriors 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Havant Castle - lumley Warriors 0:0

65e minuut.
Collymore passt de bal zonder na te denken. Daar is Vaughn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howe rent richting de bal. Collymore onderschept slim de pass. Collymore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Barkley is nu in balbezit. Bond verovert de bal door een tackle van achteren. Mansfield tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mansfield krijgt een gele kaart. Bond raakt geblesseerd tijdens het duel. Cage zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bishop kopt de bal weg. Larsson rent richting de bal. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson onderschept slim de pass. Larsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havant Castle 50%, lumley Warriors 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Havant Castle - lumley Warriors 0:0