Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
montovier Deportivo Huracán C.F
Normal Tactiek 465
37% Balbezit 63%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 39.5
matig Schieten zwak
slecht Passen solide
zwak Verdedigen zwak


14e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos passt de bal in één keer door. Maurel is nu in balbezit. Wrocki onderschept slim de pass. Wrocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
montovier - Deportivo Huracán C.F 0:1

24e minuut.
Campos passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koivumäki met een snelle inworp. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Martens is nu in balbezit. Contreras begaat een overtreding. Martens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Julousuni wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
montovier - Deportivo Huracán C.F 0:2

42e minuut.
Martens passt de bal in één keer door. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Martens rent richting de bal. Martens draait met de bal, schiet en ... Subirats bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montovier 70%, Deportivo Huracán C.F 30%.
montovier - Deportivo Huracán C.F 0:2

69e minuut.
Muskietorz is nu in balbezit. Muskietorz speelt de bal door. Vílchez rent richting de bal. Martens verovert de bal door een tackle van achteren. Martens geeft de bal voor. Subirats kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Butcher onderschept slim de pass. Martens is nu in balbezit. Martens probeert naar een medespeler te passen. Wrocki rent richting de bal. Wrocki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
montovier - Deportivo Huracán C.F 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montovier 69%, Deportivo Huracán C.F 31%.
montovier - Deportivo Huracán C.F 0:3