Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Rockets Wayside Vandals
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Witt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odgers is nu in balbezit. Odgers passt de bal zonder na te denken. Eldridge is nu in balbezit. Eldridge haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zwick maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rockets - Wayside Vandals 0:1

8e minuut.
O`Toole is nu in balbezit. Yates bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Toole rent richting de bal. Yates rent richting de bal. Yates schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mondale passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gonzalez de bal. Gonzalez geeft de bal voor. O`Toole is nu in balbezit. O`Toole haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Odgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard onderschept slim de pass. Howard passt de bal in één keer door. O`Toole is nu in balbezit. O`Toole haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Eldridge probeert de bal aan de voet te houden. Lamb bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamb passt de bal in één keer door. Zwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwick haalt uit met een fantastische trap. Degurian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Rowan probeert naar een medespeler te passen. Eldridge rent richting de bal. Eldridge passt de bal met de wreef. Zwick rent richting de bal. Zwick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Rockets 52%, Wayside Vandals 48%.
CD Rockets - Wayside Vandals 0:1

58e minuut.
Mondale passt de bal met de wreef. Eldridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldridge draait met de bal, schiet en ... Rowan heeft problemen om de bal te vangen. Rowan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rockets - Wayside Vandals 0:2

68e minuut.
Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez geeft de bal voor. Zwick heeft problemen om de bal te vangen. Eldridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldridge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Workman is nu in balbezit. O`Toole is nu in balbezit. Workman begaat een overtreding. O`Toole moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. O`Toole kan niet meer verder spelen. Rhine komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Witt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rhine is nu in balbezit. Pause is nu in balbezit. Rhine rent richting de bal. Rhine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Rockets - Wayside Vandals 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Rockets 43%, Wayside Vandals 57%.
CD Rockets - Wayside Vandals 1:2