Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Monsters Crazy Pigs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Yankey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beasley komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Christopher rent richting de bal. Christopher passt de bal in één keer door. Daar is Swanson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pope rent richting de bal. Pope schiet op doel. Klungelig pakt Swanson de bal. Pope rent richting de bal. Pope draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Whitfield rent richting de bal. Beasley verovert de bal door een tackle van achteren. Whitfield onderschept slim de pass. Klungelig pakt Whitfield de bal. Whitfield draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Swanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitfield verovert de bal door een tackle van achteren. Whitfield passt de bal zonder na te denken. Pope rent richting de bal. Pope haalt uit met een fantastische trap. Ralph probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Whitfield heeft problemen om de bal te vangen. Lincoln is nu in balbezit. Lincoln passt de bal zonder na te denken. Beasley rent richting de bal. Beasley draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Monsters - Crazy Pigs 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Monsters 48%, Crazy Pigs 52%.
Shameful Monsters - Crazy Pigs 0:1

55e minuut.
Boss rent richting de bal. Boss geeft een hoge lob. Brown heeft problemen om de bal te vangen. Pope rent richting de bal. Pope haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Lincoln de bal. Lincoln speelt de bal door. Christopher speelt de bal door. Owsley rent richting de bal. Owsley schiet op doel. Van Buren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Monsters - Crazy Pigs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Monsters 43%, Crazy Pigs 57%.
Shameful Monsters - Crazy Pigs 0:2