Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northwich Bombers Stockport London
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Thompson trapt de bal weg. Perkins kopt de bal weg. Klungelig pakt Perch de bal. Hinshelwood rent richting de bal. Hinshelwood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bremner passt de bal in één keer door. Daar is Wilcox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinshelwood is nu in balbezit. Wilcox heeft problemen om de bal te vangen. Wilcox schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Perch passt de bal met de wreef. Bull is nu in balbezit. Bull met een sublieme pass. Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilling draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Goss onderschept slim de pass. Goss schiet op doel. Klungelig pakt Rush de bal. Pilling rent richting de bal. Pilling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Bombers - Stockport London 0:1

41e minuut.
Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilcox onderschept slim de pass. Hinshelwood is nu in balbezit. Hinshelwood haalt uit met een fantastische trap. Thompson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northwich Bombers - Stockport London 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Bombers 47%, Stockport London 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northwich Bombers - Stockport London 1:1

50e minuut.
Mings passt de bal in één keer door. Marsh rent richting de bal. Bull tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bull krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Mings geeft een hoge lob. Inworp. Rideout met een snelle inworp. Goss is nu in balbezit. Goss geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Marsh heeft problemen om de bal te vangen. Hunter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Barnеs is nu in balbezit. Barnеs geeft de bal voor. Marsh kopt de bal weg. Hinshelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinshelwood schiet op doel. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Bombers - Stockport London 2:1

84e minuut.
Bull speelt de bal door. Pilling is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marsh. Marsh krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Rush geeft een hoge lob. Bull is nu in balbezit. Met opzet legt Wilcox zijn tegenspeler op de grond. Wilcox krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Bombers 42%, Stockport London 58%.
Northwich Bombers - Stockport London 2:1