Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brackley Waterlooville Hullbridge Police
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs met een sublieme pass. O`Sullivan rent richting de bal. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel. Sansom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Stubbs is nu in balbezit. Watson is nu in balbezit. Stubbs verovert de bal door een tackle van achteren. Way rent richting de bal. Way schiet op doel. Paal! Sansom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Jenas geeft een lange en hoge pass. Watson kopt de bal weg. BeardsIey is nu in balbezit. BeardsIey haalt uit met een fantastische trap. Yorke verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Brackley Waterlooville - Hullbridge Police 1:0

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Collymоre trapt de bal weg. Acheampong kopt de bal weg. BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. BeardsIey haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brackley Waterlooville - Hullbridge Police 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brackley Waterlooville 63%, Hullbridge Police 37%.
Brackley Waterlooville - Hullbridge Police 2:0

54e minuut.
Zaha geeft een lange en hoge pass. Wright rent richting de bal. Yorke maakt een afschuwelijke overtreding. Wright is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wright zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Way heeft problemen om de bal te vangen. Stubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Way is nu in balbezit. Stubbs rent richting de bal. Stubbs haalt uit met een fantastische trap. Sansom bokst de bal weg.

65e minuut.
Watson probeert naar een medespeler te passen. Stubbs rent richting de bal. Stubbs passt de bal met de wreef. Way is nu in balbezit. Way haalt uit met een fantastische trap. Sansom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brackley Waterlooville - Hullbridge Police 2:1

80e minuut.
Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas passt de bal in één keer door. BeardsIey heeft problemen om de bal te vangen. Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brackley Waterlooville - Hullbridge Police 3:1

81e minuut.
Johnson met een sublieme pass. Klungelig pakt Hughеs de bal. Watson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Watson krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Zaha rent richting de bal. Zaha passt de bal zonder na te denken. Yorke rent richting de bal. BeardsIey onderschept slim de pass. BeardsIey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brackley Waterlooville 48%, Hullbridge Police 52%.
Brackley Waterlooville - Hullbridge Police 3:1