Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walton Lane Brackley Waterlooville
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mount geeft de bal voor. Inworp. Watson met een snelle inworp. Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Middleton met een sublieme pass. Anderton is nu in balbezit. Peel begaat een overtreding. Anderton raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Watson is nu in balbezit. Meghoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Meghoma verovert de bal door een tackle van achteren. Meghoma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Watson passt de bal zonder na te denken. BeardsIey is nu in balbezit. Sturrock rent richting de bal. BeardsIey verovert de bal door een tackle van achteren. BeardsIey haalt uit met een fantastische trap. Coleman bokst de bal weg.

37e minuut.
Hislop geeft de bal voor. Inworp. Wright met een snelle inworp. Anderton is nu in balbezit. Anderton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Walton Lane - Brackley Waterlooville 0:1

41e minuut.
Anderton passt de bal in één keer door. Kane rent richting de bal. BeardsIey verovert de bal door een tackle van achteren. BeardsIey haalt uit met een fantastische trap. Coleman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walton Lane - Brackley Waterlooville 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walton Lane 51%, Brackley Waterlooville 49%.
Walton Lane - Brackley Waterlooville 0:2

63e minuut.
Wright rent richting de bal. Wright met een sublieme pass. Parrott heeft problemen om de bal te vangen. BeardsIey is nu in balbezit. BeardsIey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walton Lane - Brackley Waterlooville 0:3

70e minuut.
Peel geeft een lange en hoge pass. Acheampong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dicks. Dicks krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walton Lane 51%, Brackley Waterlooville 49%.
Walton Lane - Brackley Waterlooville 0:3