Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romford Supermarine Hullbridge Manor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rush rent richting de bal. Rush geeft een lange en hoge pass. Daar is Gascoigne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavendish verovert de bal door een tackle van achteren. Cavendish schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pilling trapt de bal weg van het doel. Roberts kopt de bal weg. Cavendish bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavendish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gascoigne probeert naar een medespeler te passen. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Fighter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott onderschept slim de pass. Walcott haalt uit met een fantastische trap. Ripley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rush probeert de bal aan de voet te houden. Walcott rent richting de bal. Walcott haalt uit met een fantastische trap. Ripley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Hullbridge Manor 0:1

18e minuut.
Eze geeft een hoge lob. Inworp. Sturridge met een snelle inworp. Cavendish is nu in balbezit. Cavendish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Roberts onderschept slim de pass. Mainоo onderschept slim de pass. Mainоo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Walcott de bal. Walcott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Hullbridge Manor 0:2

23e minuut.
Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainоo rent richting de bal. Mainоo probeert naar een medespeler te passen. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Rush geeft een hoge lob. Okocha kan de bal niet met de borst controleren. Cavendish bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavendish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Harry probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Nicholson met de inworp. Lancaster is nu in balbezit. Lancaster geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rush geeft de bal voor. Inworp. Iling-Junior met een snelle inworp. Mainоo rent richting de bal. Mainоo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romford Supermarine 59%, Hullbridge Manor 41%.
Romford Supermarine - Hullbridge Manor 0:2

54e minuut.
Gascoigne rent richting de bal. Cavendish is nu in balbezit. Gascoigne verovert de bal door een tackle van achteren. Cavendish rent richting de bal. Cavendish draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Sully passt de bal zonder na te denken. Eze rent richting de bal. Eze passt de bal met de wreef. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Hullbridge Manor 0:3

60e minuut.
Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainоo verovert de bal door een tackle van achteren. Mainоo met een sublieme pass. Klungelig pakt Walcott de bal. Walcott draait met de bal, schiet en ... Ripley bokst de bal weg. Paal!

68e minuut.
Stiles passt de bal in één keer door. Nicholson rent richting de bal. Walcott rent richting de bal. Walcott haalt uit met een fantastische trap. Daar is Fighter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Iling-Junior speelt de bal door. Nayim heeft problemen om de bal te vangen. Walcott rent richting de bal. Walcott draait met de bal, schiet en ... Ripley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Hullbridge Manor 0:4

74e minuut.
Stiles probeert naar een medespeler te passen. Iling-Junior rent richting de bal. Iling-Junior passt de bal zonder na te denken. Walcott rent richting de bal. Walcott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rush is nu in balbezit. Rush met een sublieme pass. Cavendish bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavendish schiet op doel. Crouch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mainоo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainоo geeft een hoge lob. Nayim probeert de bal met de borst te controleren. Walcott rent richting de bal. Walcott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ripley trapt de bal weg van het doel. Lancaster controleert de bal met de borst. Lancaster speelt de bal door. Okocha is nu in balbezit. Okocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gascoigne onderschept slim de pass. Gascoigne speelt de bal door. Fighter rent richting de bal. Walcott onderschept slim de pass. Walcott draait met de bal, schiet en ... Ripley bokst de bal weg.

89e minuut.
Nayim geeft een hoge lob. Inworp. Iling-Junior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mainоo kan de bal niet met de borst controleren. Mainоo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford Supermarine - Hullbridge Manor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romford Supermarine 64%, Hullbridge Manor 36%.
Romford Supermarine - Hullbridge Manor 0:5