Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bognor Moors Chasetown Police
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


10e minuut.
Ali heeft problemen om de bal te vangen. Parlour is nu in balbezit. Ali begaat een overtreding. Ali krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Richards rent richting de bal. Peel begaat een overtreding. Richards is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Richards zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Willock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pilling verovert de bal door een tackle van achteren. Haynes verovert de bal door een tackle van achteren. Haynes met een sublieme pass. Willock is nu in balbezit. Willock draait met de bal, schiet en ... Soglo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Moors - Chasetown Police 1:0

25e minuut.
Haynes passt de bal zonder na te denken. Scotland met een sublieme pass. Pilling rent richting de bal. Ali is nu in balbezit. Ali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Styles speelt de bal door. Persie is nu in balbezit. Collins onderschept slim de pass. Collins geeft een hoge lob. Willock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Inworp. Zola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holmes is nu in balbezit. Robbo onderschept slim de pass. Robbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Moors - Chasetown Police 2:0

33e minuut.
Parlour passt de bal met de wreef. Zola is nu in balbezit. Zola passt de bal zonder na te denken. Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Richards rent richting de bal. Peel verovert de bal door een tackle van achteren. Peel probeert naar een medespeler te passen. Ali rent richting de bal. Ali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Haynes rent richting de bal. Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Ali met een sublieme pass. Pilling rent richting de bal. Pilling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Moors 47%, Chasetown Police 53%.
Bognor Moors - Chasetown Police 2:0

49e minuut.
Zola bereikt de bal nog maar net als eerste. Haynes bereikt de bal nog maar net als eerste. Haynes passt de bal zonder na te denken. Ali rent richting de bal. Ali draait met de bal, schiet en ... Acheampong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Haynes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haynes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neville zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Collins rent richting de bal. Met opzet legt Persie zijn tegenspeler op de grond. Persie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Moors 48%, Chasetown Police 52%.
Bognor Moors - Chasetown Police 2:0