Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyde Supermarine King`s Lynn Waterside
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Jenkins met een sublieme pass. Poe rent richting de bal. Ifill maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ifill moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ifill schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Heskey rent richting de bal. Justin verovert de bal door een tackle van achteren. Justin passt de bal zonder na te denken. South is nu in balbezit. South draait met de bal, schiet en ... Bellingһam bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyde Supermarine - King`s Lynn Waterside 1:0

34e minuut.
Heskey trapt de bal weg. Trevitt is nu in balbezit. Trevitt passt de bal met de wreef. Sinton is nu in balbezit. Sinton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Horsfield de bal onder controle te krijgen. South bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsfield is nu in balbezit. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath draait met de bal, schiet en ... Bellingһam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Poe is nu in balbezit. Poe geeft de bal voor. Klungelig pakt Ampadu de bal. South bereikt de bal nog maar net als eerste. South schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyde Supermarine 44%, King`s Lynn Waterside 56%.
Hyde Supermarine - King`s Lynn Waterside 1:0

49e minuut.
Aldridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldridge geeft een hoge lob. Peacock is nu in balbezit. Peacock geeft de bal voor. Sinton kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Poe rent richting de bal. Poe geeft de bal voor. Aldridge probeert de bal aan de voet te houden. South bereikt de bal nog maar net als eerste. South schiet op doel. Bellingһam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Klungelig pakt Poe de bal. Justin rent richting de bal. Justin passt de bal zonder na te denken. McGrath is nu in balbezit. McGrath geeft een hoge lob. Bellingһam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyde Supermarine 43%, King`s Lynn Waterside 57%.
Hyde Supermarine - King`s Lynn Waterside 1:0