Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chasetown Alliance Winchester Over 45`s
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Henderson passt de bal in één keer door. Carruthers rent richting de bal. Carruthers met een sublieme pass. Daar is Stringer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasetown Alliance - Winchester Over 45`s 1:0

15e minuut.
Pearson trapt de bal weg. Carruthers kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiwome de bal. Stringer rent richting de bal. Stringer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo haalt uit met een fantastische trap. Curtis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasetown Alliance - Winchester Over 45`s 2:0

30e minuut.
Ledson rent richting de bal. Meghoma probeert naar een medespeler te passen. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Page bereikt de bal nog maar net als eerste. Page haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wise geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kanе met een snelle inworp. Page is nu in balbezit. Page draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ledson is nu in balbezit. Patel verovert de bal door een tackle van achteren. Patel passt de bal zonder na te denken. Page rent richting de bal. Page draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasetown Alliance 52%, Winchester Over 45`s 48%.
Chasetown Alliance - Winchester Over 45`s 2:0

59e minuut.
Poe met een snelle inworp. Ledson bereikt de bal nog maar net als eerste. Page onderschept slim de pass. Page met een sublieme pass. Poe geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Ledson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe passt de bal zonder na te denken. Page bereikt de bal nog maar net als eerste. Page schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Ledson de bal. Page rent richting de bal. Ledson begaat een overtreding. Ledson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasetown Alliance 64%, Winchester Over 45`s 36%.
Chasetown Alliance - Winchester Over 45`s 2:0