Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clapham Wood Worcester Essex
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Sturridge met een sublieme pass. Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgess rent richting de bal. Crow onderschept slim de pass. Crow schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Clapham Wood - Worcester Essex 0:1

10e minuut.
BeardsIey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smitһ komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Bould heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Smitһ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hansen geeft de bal voor. Daniels krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
William verovert de bal door een tackle van achteren. William geeft een lange en hoge pass. Turpin rent richting de bal. Sturridge is nu in balbezit. Sturridge draait met de bal, schiet en ... Juninho bokst de bal weg.

25e minuut.
Claridge verovert de bal door een tackle van achteren. Claridge probeert naar een medespeler te passen. Crow heeft problemen om de bal te vangen. Crow draait met de bal, schiet en ... Juninho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clapham Wood - Worcester Essex 0:2

29e minuut.
Daniels rent richting de bal. Ellis rent richting de bal. Daniels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ellis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smitһ zal de hoekschop nemen. Daar is Knight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniels is nu in balbezit. Daniels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Turpin is nu in balbezit. Turpin probeert naar een medespeler te passen. Burgess is nu in balbezit. Crow verovert de bal door een tackle van achteren. Crow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clapham Wood 47%, Worcester Essex 53%.
Clapham Wood - Worcester Essex 0:2

48e minuut.
Daar is Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow rent richting de bal. Sturridge rent richting de bal. Sturridge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clapham Wood 57%, Worcester Essex 43%.
Clapham Wood - Worcester Essex 0:2