Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Worcester Essex Southend United FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Claridge onderschept slim de pass. Claridge geeft de bal voor. Stacey probeert de bal aan de voet te houden. Crow is nu in balbezit. Crow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham onderschept slim de pass. Ellis rent richting de bal. Bellingham onderschept slim de pass. Bellingham haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Claridge passt de bal met de wreef. Stacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow begaat een overtreding. Stacey raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worcester Essex 37%, Southend United FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Worcester Essex - Southend United FC 0:0

48e minuut.
Waddlе is nu in balbezit. Sturridge verovert de bal door een tackle van achteren. Sturridge speelt de bal door. Crow heeft problemen om de bal te vangen. Crow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ellis is nu in balbezit. Waddlе verovert de bal door een tackle van achteren. Waddlе passt de bal in één keer door. Wharton bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roоney trapt de bal weg. Waddlе kopt de bal weg. Klungelig pakt Wharton de bal. Wharton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Worcester Essex - Southend United FC 0:1

63e minuut.
Wharton draait met de bal, schiet en ... Roоney speelt de bal door. Claridge speelt de bal door. Crow rent richting de bal. Crow schiet op doel. Cunningham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Claridge met een sublieme pass. Sturridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddlе rent richting de bal. Sturridge onderschept slim de pass. Sturridge draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Junior geeft een lange en hoge pass. Holt is nu in balbezit. Crow verovert de bal door een tackle van achteren. Crow schiet op doel. Cunningham maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Worcester Essex - Southend United FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worcester Essex 46%, Southend United FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Worcester Essex - Southend United FC 1:1