Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bognor Moors Poole Heath
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten poor
weak Passen average
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Dobson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smith met een snelle inworp. Robbo is nu in balbezit. Robbo schiet op doel. Huckerby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Haynes geeft een lange en hoge pass. Willock kopt de bal weg. Carragher rent richting de bal. Carragher met een sublieme pass. Bellingһam geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Murtagh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellingһam met een sublieme pass. Holmes is nu in balbezit. Holmes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Moors 62%, Poole Heath 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bognor Moors - Poole Heath 0:0

57e minuut.
Parlour onderschept slim de pass. Parlour met een sublieme pass. Klungelig pakt Willock de bal. Robbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Moors - Poole Heath 1:0

62e minuut.
Styles met een snelle inworp. Parlour bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlour geeft een lange en hoge pass. Robbo is nu in balbezit. Robbo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Styles met een sublieme pass. Yorke heeft problemen om de bal te vangen. Yorke speelt de bal door. Holmes rent richting de bal. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Acheampong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Moors 50%, Poole Heath 50%.
Bognor Moors - Poole Heath 1:0