Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Merthyr Hawkers Worcester Essex
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Bright is nu in balbezit. Bright passt de bal zonder na te denken. Jonеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonеs draait met de bal, schiet en ... Roоney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Merthyr Hawkers - Worcester Essex 1:0

23e minuut.
Roebuck verovert de bal door een tackle van achteren. Roebuck passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mercer de bal. Jonеs is nu in balbezit. Jonеs draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Roоney met een harde bal richting middenveld. Cripps is nu in balbezit. McGrath met een sublieme pass. Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cripps passt de bal met de wreef. Sturridge rent richting de bal. Sturridge passt de bal zonder na te denken. Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Crow rent richting de bal. Potter is nu in balbezit. Crow verovert de bal door een tackle van achteren. Crow schiet op doel. Hinshelwood werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Merthyr Hawkers - Worcester Essex 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merthyr Hawkers 46%, Worcester Essex 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Merthyr Hawkers - Worcester Essex 1:1

48e minuut.
McGrath passt de bal zonder na te denken. Bould rent richting de bal. Bould probeert naar een medespeler te passen. Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow haalt uit met een fantastische trap. Hinshelwood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
McAvennie is nu in balbezit. Costello rent richting de bal. Costello met een sublieme pass. Roebuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Roebuck geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cripps geeft een lange en hoge pass. Costello kopt de bal weg. Daar is Duckworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow schiet op doel. Hinshelwood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Costello passt de bal met de wreef. Daar is McGrath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGrath passt de bal zonder na te denken. Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow haalt uit met een fantastische trap. Hinshelwood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Merthyr Hawkers - Worcester Essex 1:2

84e minuut.
Roebuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould verovert de bal door een tackle van achteren. Bould geeft een lange en hoge pass. Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crow rent richting de bal. Crow schiet op doel. Hinshelwood werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Merthyr Hawkers - Worcester Essex 1:3

87e minuut.
Duckworth geeft een lange en hoge pass. Roоney met een sublieme pass. Daar is Duckworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge schiet op doel. Hinshelwood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Merthyr Hawkers - Worcester Essex 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merthyr Hawkers 58%, Worcester Essex 42%.
Merthyr Hawkers - Worcester Essex 1:4