Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runcorn Service Poole Heath
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten poor
poor Passen average
hopeless Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Cox probeert naar een medespeler te passen. Soglo is nu in balbezit. Soglo probeert naar een medespeler te passen. Yorke rent richting de bal. Yorke geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Danns is nu in balbezit. Carragher verovert de bal door een tackle van achteren. Carragher met een sublieme pass. Holmes rent richting de bal. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cavendish de bal. Holmes is nu in balbezit. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runcorn Service 45%, Poole Heath 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Runcorn Service - Poole Heath 0:0

58e minuut.
Collymore is nu in balbezit. Collymore passt de bal met de wreef. Soglo rent richting de bal. Ellis verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Moody is nu in balbezit. Cox tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moody raakt geblesseerd tijdens het duel. Moody met een snel genomen vrije trap. Ellis is nu in balbezit. Ellis schiet op doel. De bal raakt de paal. Huckerby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Jackson onderschept slim de pass. Jackson met een sublieme pass. Holmes is nu in balbezit. Cavendish bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavendish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Yorke bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorke passt de bal in één keer door. Danns speelt de bal door. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele geeft een lange en hoge pass. Cox kopt de bal weg. Cavendish rent richting de bal. Cavendish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Cox de bal. Collymore is nu in balbezit. Collymore passt de bal met de wreef. Ellis rent richting de bal. Ellis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runcorn Service 49%, Poole Heath 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Runcorn Service - Poole Heath 0:0