Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Worcester Essex King`s Lynn Waterside
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Peacock rent richting de bal. Peacock probeert naar een medespeler te passen. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinton is nu in balbezit. Sinton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Crow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crow passt de bal zonder na te denken. Peacock speelt de bal door. Sinton rent richting de bal. Sinton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ifill rent richting de bal. Crow onderschept slim de pass. Horsfield verovert de bal door een tackle van achteren. Turpin rent richting de bal. Turpin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ampadu met de inworp. Aldridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aldridge moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Aldridge kan niet meer verder spelen. Potter komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Klungelig pakt Junior de bal. Horsfield rent richting de bal. Horsfield met een sublieme pass. Sinton is nu in balbezit. Sinton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worcester Essex 46%, King`s Lynn Waterside 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Worcester Essex - King`s Lynn Waterside 0:0

51e minuut.
Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell verovert de bal door een tackle van achteren. Russell speelt de bal door. Sinton is nu in balbezit. Sinton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Roоney trapt de bal weg van het doel. Sturridge kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Heskey de bal onder controle te krijgen. Crow rent richting de bal. Crow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Claridge is nu in balbezit. Claridge speelt de bal door. Crow rent richting de bal. Crow haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cripps de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worcester Essex 61%, King`s Lynn Waterside 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Worcester Essex - King`s Lynn Waterside 0:0