Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros Rápidos Holotúridos Pudientes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Jurado Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Goitia is nu in balbezit. Jurado Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurado Molina krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Goitia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salas Baños zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Pérez Blanco de bal. Goitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivillos is nu in balbezit. Rivillos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Rápidos - Holotúridos Pudientes 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Goitia de bal. Chumillas is nu in balbezit. Goitia is nu in balbezit. Goitia schiet op doel. Jorquera Fortia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Rápidos - Holotúridos Pudientes 0:2

28e minuut.
García Campesino passt de bal in één keer door. Cabrerizo is nu in balbezit. Cabrerizo speelt de bal door. Klungelig pakt Morente de bal. Morente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Rápidos - Holotúridos Pudientes 1:2

29e minuut.
Pagés speelt de bal door. Sánchez Duque rent richting de bal. Sánchez Duque passt de bal in één keer door. Pagés is nu in balbezit. Pagés schiet op doel. Mendiguren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morente bereikt de bal nog maar net als eerste. Morente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mineros Rápidos - Holotúridos Pudientes 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Rápidos 50%, Holotúridos Pudientes 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mineros Rápidos - Holotúridos Pudientes 2:2

84e minuut.
Pérez Blanco met de inworp. Sánchez Duque met een sublieme pass. Chumillas speelt de bal door. Morente is nu in balbezit. Morente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pérez Blanco geeft een hoge lob. Inworp. Rodríguez Irago met een snelle inworp. Klungelig pakt Amar de bal. Amar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Rápidos 59%, Holotúridos Pudientes 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mineros Rápidos - Holotúridos Pudientes 2:2