Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusanos Desvergonzados Catetos Miserables
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Rodríguez Serrano passt de bal in één keer door. Argos rent richting de bal. Gallardo Martínez is nu in balbezit. Argos onderschept slim de pass. Argos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ráez geeft een hoge lob. Oliver rent richting de bal. de Dompablo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver verovert de bal door een tackle van achteren. Oliver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Desvergonzados - Catetos Miserables 0:1

17e minuut.
Gallardo Martínez rent richting de bal. Barroso onderschept slim de pass. Barroso passt de bal zonder na te denken. Argos is nu in balbezit. Argos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gusanos Desvergonzados - Catetos Miserables 1:1

26e minuut.
Klungelig pakt de Dompablo de bal. Huarte rent richting de bal. García Arnal rent richting de bal. Huarte verovert de bal door een tackle van achteren. Huarte geeft een hoge lob. Bonera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oliver rent richting de bal. Oliver haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Desvergonzados - Catetos Miserables 1:2

28e minuut.
Gallardo Martínez rent richting de bal. Gallardo Martínez met een sublieme pass. Daar is Oliver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliver draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barderas de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
García Arnal heeft problemen om de bal te vangen. Huarte is nu in balbezit. Tenorio is nu in balbezit. Oliver verovert de bal door een tackle van achteren. Oliver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Desvergonzados - Catetos Miserables 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Desvergonzados 52%, Catetos Miserables 48%.
Gusanos Desvergonzados - Catetos Miserables 1:3

48e minuut.
Daar is Ráez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso speelt de bal door. Argos rent richting de bal. Argos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Desvergonzados - Catetos Miserables 2:3

56e minuut.
Huarte verovert de bal door een tackle van achteren. Huarte geeft de bal voor. García Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte rent richting de bal. Huarte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Agustín passt de bal zonder na te denken. Ráez met een sublieme pass. Tenorio rent richting de bal. Oliver verovert de bal door een tackle van achteren. Oliver draait met de bal, schiet en ... Bonera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Huarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte haalt uit met een fantastische trap. Bonera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

77e minuut.
Ráez geeft een hoge lob. Jové probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Dompablo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte verovert de bal door een tackle van achteren. Huarte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Desvergonzados 63%, Catetos Miserables 37%.
Gusanos Desvergonzados - Catetos Miserables 2:3