Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Londyn Iskrzynia Where is My Mind
Lukaku Tactiek tris
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
63.8 gemiddelde waardering 44.8
incredible Schieten good
very good Passen good
formidable Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Zagumny de bal. Lichelli onderschept slim de pass. Jurzyc is nu in balbezit. Jurzyc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Where is My Mind 0:1

8e minuut.
Kuziel rent richting de bal. Kuziel geeft een hoge lob. Ickert kopt de bal weg. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok schiet op doel. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Biecke rent richting de bal. Barbez met een sublieme pass. Sadlok rent richting de bal. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Where is My Mind 1:1

10e minuut.
Ickert is nu in balbezit. Ickert geeft een hoge lob. Schoofs bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoofs haalt uit met een fantastische trap. Biecke kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Barbez rent richting de bal. Barbez geeft een lange en hoge pass. Daditsos kopt de bal weg. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Where is My Mind 2:1

16e minuut.
Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichelli rent richting de bal. Lichelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Schoofs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schoofs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lichelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Koszek de bal. Koszek met een sublieme pass. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Faita kopt de bal weg. Biecke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Where is My Mind 3:1

22e minuut.
Jurzyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia onderschept slim de pass. Macachia probeert naar een medespeler te passen. Schoofs is nu in balbezit. Schoofs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Schoofs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel verovert de bal door een tackle van achteren. Kuziel probeert naar een medespeler te passen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Lichelli geeft een hoge lob. Koszek kopt de bal weg. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek is nu in balbezit. Koszek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Męczywór kopt de bal weg. Ickert speelt de bal door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoofs rent richting de bal. Schoofs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok rent richting de bal. Sadlok passt de bal zonder na te denken. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Krajnc met de inworp. Kuziel probeert naar een medespeler te passen. Krajnc rent richting de bal. Krajnc geeft de bal voor. Koszek krijgt zijn hoofd ertegen. Jędykiwiecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Where is My Mind 4:1

45e minuut.
Ambroz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 25%, Where is My Mind 75%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - Where is My Mind 4:1

48e minuut.
Kuraś met een sublieme pass. Lichelli rent richting de bal. Lichelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Ambroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambroz met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Zagumny geeft de bal voor. Ickert kopt de bal weg. Barbez met een sublieme pass. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Macachia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barbez de bal. Barbez speelt de bal door. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Barbez verovert de bal door een tackle van achteren. Barbez met een sublieme pass. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Where is My Mind 5:1

58e minuut.
Daditsos is nu in balbezit. Daditsos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jurzyc de bal. Macachia geeft de bal voor. Koszek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sadlok passt de bal in één keer door. Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez passt de bal met de wreef. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lichelli met de inworp. Krajnc met een sublieme pass. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Where is My Mind 6:1

69e minuut.
Barbez passt de bal in één keer door. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok geeft een lange en hoge pass. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok geeft de bal voor. Koszek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sadlok geeft de bal voor. Faita is nu in balbezit. Koszek onderschept slim de pass. Koszek schiet op doel. Jędykiwiecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Where is My Mind 7:1

74e minuut.
Krajnc is nu in balbezit. Krajnc passt de bal met de wreef. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok schiet op doel. Jędykiwiecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kuraś geeft een hoge lob. Inworp. Ambroz met de inworp. Barbez is nu in balbezit. Barbez geeft de bal voor. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Where is My Mind 8:1

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambroz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbez is nu in balbezit. Barbez geeft een hoge lob. Koszek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Krajnc heeft problemen om de bal te vangen. Krajnc met een sublieme pass. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Where is My Mind 9:1

85e minuut.
Kuziel kopt de bal weg. Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez passt de bal met de wreef. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... Jędykiwiecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Where is My Mind 10:1

85e minuut.
Kydonis passt de bal met de wreef. Biecke is nu in balbezit. Biecke speelt de bal door. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Jędykiwiecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuraś is nu in balbezit. Kuraś passt de bal in één keer door. Sadlok rent richting de bal. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Where is My Mind 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 23%, Where is My Mind 77%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - Where is My Mind 11:1