Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Quang FC ☆Vạn Xuân FC☆
2323 Tactiek Control
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 56.8
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Ryszka probeert naar een medespeler te passen. Mollard is nu in balbezit. Mollard passt de bal met de wreef. van Gelder is nu in balbezit. van Gelder schiet op doel. Relić bokst de bal weg. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - ☆Vạn Xuân FC☆ 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Peñaranda de bal. Peñaranda geeft de bal voor. Hồng Đức kopt de bal weg. van Gelder is nu in balbezit. van Gelder draait met de bal, schiet en ... Relić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Thái Duy verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Duy met een sublieme pass. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gelder onderschept slim de pass. van Gelder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - ☆Vạn Xuân FC☆ 0:2

24e minuut.
Peñaranda speelt de bal door. Hồng Đức is nu in balbezit. Xenopoulos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xenopoulos krijgt een gele kaart. Hồng Đức raakt geblesseerd tijdens het duel. van Gelder legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - ☆Vạn Xuân FC☆ 0:3

25e minuut.
Cantina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantina passt de bal in één keer door. Duma rent richting de bal. Hồng Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Hồng Đức schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kostov passt de bal met de wreef. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda speelt de bal door. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - ☆Vạn Xuân FC☆ 0:4

33e minuut.
Mollard speelt de bal door. Cantina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karan haalt uit met een fantastische trap. Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - ☆Vạn Xuân FC☆ 1:4

34e minuut.
Kalkbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov geeft een hoge lob. Cantina rent richting de bal. Cantina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - ☆Vạn Xuân FC☆ 2:4

35e minuut.
Hồng Đức onderschept slim de pass. Mollard rent richting de bal. Mollard passt de bal zonder na te denken. van Gelder rent richting de bal. van Gelder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Xuân Thái kopt de bal weg. Könyves met een sublieme pass. Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaranda geeft een lange en hoge pass. van Gelder springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mollard met een snelle inworp. Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves speelt de bal door. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Quang FC 71%, ☆Vạn Xuân FC☆ 29%.
Man Quang FC - ☆Vạn Xuân FC☆ 2:4

62e minuut.
Oré bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Hòa met een sublieme pass. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kejklíř verovert de bal door een tackle van achteren. Könyves met een sublieme pass. Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hồng Đức de bal. Hồng Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - ☆Vạn Xuân FC☆ 2:5

65e minuut.
Mollard speelt de bal door. van Gelder is nu in balbezit. Duma begaat een overtreding. van Gelder raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. van Gelder kan niet meer verder spelen. Abad komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hồng Đức met een sublieme pass. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda geeft een hoge lob. Abad maakt een snoekduik en kopt de bal. Relić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - ☆Vạn Xuân FC☆ 2:6

71e minuut.
Mollard verovert de bal door een tackle van achteren. Mollard passt de bal in één keer door. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda geeft een hoge lob. Abad springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - ☆Vạn Xuân FC☆ 2:7

76e minuut.
Könyves speelt de bal door. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda met een sublieme pass. Hồng Đức is nu in balbezit. Hồng Đức schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Xuân Thái met een sublieme pass. Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves met een sublieme pass. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad probeert naar een medespeler te passen. Relić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Xuân Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Cantina verovert de bal door een tackle van achteren. Mollard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mollard krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Abad is nu in balbezit. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Quang FC 59%, ☆Vạn Xuân FC☆ 41%.
Man Quang FC - ☆Vạn Xuân FC☆ 2:7