Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:18
  • Bekerwedstrijd: Coupe de France
  • Stadion: CSBB Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 12400
CSBB Chbens Squirrels
Boulette Tactiek LogMold3
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
36.3 gemiddelde waardering 63.6
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Gaillard passt de bal met de wreef. Vanucci probeert naar een medespeler te passen. Christophe probeert naar een medespeler te passen. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Coat is nu in balbezit. Vanucci onderschept slim de pass. Vanucci speelt de bal door. Chiron heeft problemen om de bal te vangen. Chiron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Molina geeft de bal voor. Inworp. Vanucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Christophe heeft problemen om de bal te vangen. Christophe geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vanucci met een snelle inworp. Christophe heeft problemen om de bal te vangen. Christophe geeft een hoge lob. Daar is MacCune, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacCune schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Ferreira speelt de bal door. Gaillard speelt de bal door. Vanucci geeft de bal voor. Chiron rent richting de bal. Chiron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vanucci speelt de bal door. Ghiţescu heeft problemen om de bal te vangen. MacCune rent richting de bal. MacCune draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:1

22e minuut.
Vanucci onderschept slim de pass. Vanucci probeert naar een medespeler te passen. Christophe is nu in balbezit. Chiron rent richting de bal. Chiron schiet op doel. Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Keller rent richting de bal. Keller geeft een lange en hoge pass. Levy probeert de bal met de borst te controleren. MacCune rent richting de bal. MacCune haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Gaillard probeert naar een medespeler te passen. Vanucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanucci geeft de bal voor. Chiron krijgt zijn hoofd ertegen. Ferreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:2

30e minuut.
Keller geeft een hoge lob. Levy rent richting de bal. MacCune verovert de bal door een tackle van achteren. MacCune geeft een lange en hoge pass. Chiron heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Keller passt de bal met de wreef. Vanucci is nu in balbezit. Vanucci probeert naar een medespeler te passen. Chiron rent richting de bal. Chiron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Csonka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Coat de bal. Chiron rent richting de bal. Chiron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:3

44e minuut.
Coat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanucci met de inworp. Christophe is nu in balbezit. Christophe geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSBB 83%, Chbens Squirrels 17%.
CSBB - Chbens Squirrels 0:3

46e minuut.
Roussey komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Christophe met een sublieme pass. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCune verovert de bal door een tackle van achteren. MacCune draait met de bal, schiet en ... Ferreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:4

49e minuut.
Roussey passt de bal in één keer door. Christophe speelt de bal door. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron haalt uit met een fantastische trap. Ferreira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:5

56e minuut.
Roussey probeert naar een medespeler te passen. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe passt de bal in één keer door. Chiron is nu in balbezit. Chiron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:6

57e minuut.
Roussey probeert naar een medespeler te passen. Fulgenzi is nu in balbezit. Fulgenzi geeft een lange en hoge pass. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ferreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:7

59e minuut.
Fulgenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulgenzi geeft de bal voor. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCune rent richting de bal. MacCune draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Molina geeft een lange en hoge pass. Hasenbichler is nu in balbezit. Keller verovert de bal door een tackle van achteren. Keller geeft de bal voor. MacCune springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Gaillard kopt de bal weg. Coat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Christophe is nu in balbezit. Christophe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ghiţescu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:8

66e minuut.
Borejko passt de bal zonder na te denken. Kubowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vernet. Vernet krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Christophe passt de bal in één keer door. MacCune rent richting de bal. Levy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Levy krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Roussey onderschept slim de pass. Roussey passt de bal met de wreef. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCune verovert de bal door een tackle van achteren. MacCune draait met de bal, schiet en ... Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Christophe rent richting de bal. Christophe geeft een lange en hoge pass. Chiron rent richting de bal. Chiron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:9

75e minuut.
Toscanini komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Keller passt de bal in één keer door. Coat is nu in balbezit. Toscanini verovert de bal door een tackle van achteren. Toscanini draait met de bal, schiet en ... Ferreira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:10

81e minuut.
Toscanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscanini geeft een hoge lob. MacCune rent richting de bal. MacCune draait met de bal, schiet en ... Ferreira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:11

81e minuut.
Berger komt het veld opgelopen.

82e minuut.
MacCune passt de bal met de wreef. Keller rent richting de bal. Keller geeft een hoge lob. Toscanini is nu in balbezit. Toscanini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Borejko probeert naar een medespeler te passen. Hasenbichler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keller geeft een hoge lob. Daar is Toscanini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toscanini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:12

83e minuut.
Toscanini heeft problemen om de bal te vangen. Roussey is nu in balbezit. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger geeft de bal voor. MacCune maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toscanini bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toscanini rent richting de bal. Toscanini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:13

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferreira met een harde bal richting middenveld. Berger kopt de bal weg. Toscanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscanini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:14

87e minuut.
Gaillard met een sublieme pass. Roussey is nu in balbezit. Gaillard met een sublieme pass. Toscanini rent richting de bal. Toscanini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:15

89e minuut.
Keller passt de bal zonder na te denken. Vernet rent richting de bal. Vernet geeft de bal voor. Toscanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscanini draait met de bal, schiet en ... Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toscanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Molina ... Strafschop! Molina krijgt een gele kaart. Toscanini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacCune neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ferreira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - Chbens Squirrels 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSBB 71%, Chbens Squirrels 29%.
CSBB - Chbens Squirrels 0:16