Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-25 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: namaxa Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
namaxa Gsigos
442v1 Tactiek igos442
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.4 gemiddelde waardering 45.9
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Bugáň passt de bal in één keer door. Cengiz kan de bal niet met de borst controleren. Robalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cengiz onderschept slim de pass. Cengiz schiet op doel. Venczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Bugáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cengiz is nu in balbezit. Cengiz haalt uit met een fantastische trap. Soares Nascimento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cengiz zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bugáň de bal. Bugáň haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Solner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - Gsigos 1:0

19e minuut.
Buchnajzer geeft een hoge lob. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu passt de bal met de wreef. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson schiet op doel. Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kossakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski geeft een hoge lob. Postelnicu speelt de bal door. Daar is Baliţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baliţiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Buchnajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berrettoni. Buchnajzer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buchnajzer met een snel genomen vrije trap. Jahnson kopt de bal weg. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu draait met de bal, schiet en ... Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Solner bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşneguţu verovert de bal door een tackle van achteren. Moşneguţu passt de bal in één keer door. Eigler rent richting de bal. Eigler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Venczel trapt de bal weg. Berrettoni kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Saleta de bal onder controle te krijgen. Bugáň is nu in balbezit. Bugáň draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Moşneguţu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berrettoni rent richting de bal. Berrettoni passt de bal zonder na te denken. Cengiz is nu in balbezit. Cengiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: namaxa 38%, Gsigos 62%.
namaxa - Gsigos 1:0

46e minuut.
Ringer komt het veld opgelopen. Kempiński komt het veld opgelopen. Norek komt het veld opgelopen. Kovačev komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Soares Nascimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Nascimento passt de bal in één keer door. Cengiz met een sublieme pass. Bugáň rent richting de bal. Bugáň haalt uit met een fantastische trap. Venczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rantakokko komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu passt de bal in één keer door. Jahnson rent richting de bal. Jahnson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
namaxa - Gsigos 1:1

73e minuut.
Bugáň is nu in balbezit. Bugáň passt de bal in één keer door. Kovačev is nu in balbezit. Kovačev geeft de bal voor. Bugáň springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kovačev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński probeert naar een medespeler te passen. Bugáň is nu in balbezit. Bugáň haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu passt de bal in één keer door. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Noubi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jahnson is nu in balbezit. Skrobot begaat een overtreding. Skrobot krijgt een gele kaart. Jahnson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jahnson wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: namaxa 40%, Gsigos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
namaxa - Gsigos 1:1