Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-09 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC Emilo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3831
AC Emilo Piguaszewscy
new 433 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten solid
very good Passen excellent
good Verdedigen solid


2e minuut.
Urbányi rent richting de bal. Urbányi passt de bal in één keer door. Świerczok met een sublieme pass. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - Piguaszewscy 1:0

7e minuut.
Świerczok kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stalmach. Świerczok raakt geblesseerd tijdens het duel. Colunga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Torres springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet onderschept slim de pass. Świerczok is nu in balbezit. Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Urbányi met een sublieme pass. Erostarbe met een sublieme pass. Misiewski kopt de bal weg. Zdyluś rent richting de bal. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap. Cerber bokst de bal weg.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poštovský met de inworp. De Laet geeft de bal voor. Stalmach krijgt zijn hoofd ertegen. Erostarbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Emilo - Piguaszewscy 1:1

40e minuut.
De Laet kopt de bal weg. Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal in één keer door. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Emilo 45%, Piguaszewscy 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Emilo - Piguaszewscy 1:1

48e minuut.
Urbányi rent richting de bal. McIlroy onderschept slim de pass. McIlroy probeert naar een medespeler te passen. Misiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Erostarbe met een harde bal richting middenveld. Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok speelt de bal door. Daar is Zdyluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok passt de bal zonder na te denken. McIlroy geeft een hoge lob. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Urbányi kopt de bal weg. Poštovský rent richting de bal. Poštovský passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tache de bal. Tache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Colunga speelt de bal door. Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok met een sublieme pass. Misiewski is nu in balbezit. Misiewski draait met de bal, schiet en ... Cerber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi passt de bal met de wreef. Stalmach rent richting de bal. Stalmach haalt uit met een fantastische trap. Erostarbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
McIlroy bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet onderschept slim de pass. Colunga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colunga krijgt een gele kaart. De Laet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Laet met een snel genomen vrije trap. Stalmach springt en kopt de bal. Erostarbe bokst de bal weg.

77e minuut.
Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Colunga de bal. Colunga passt de bal in één keer door. Misiewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zaremba met een sublieme pass. Świerczok geeft de bal voor. Daar is Asnaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misiewski rent richting de bal. Misiewski haalt uit met een fantastische trap. Cerber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Emilo 43%, Piguaszewscy 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Emilo - Piguaszewscy 1:1