Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-16 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cigar Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1644
Gina Alessandra Reyes Dobermann
trincea Tactiek tutti in difesa
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 36.4
weak Schieten poor
good Passen average
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Słupecki geeft een lange en hoge pass. Suchy is nu in balbezit. Barroso onderschept slim de pass. Suchy verovert de bal door een tackle van achteren. Suchy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso passt de bal in één keer door. Sławiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet onderschept slim de pass. Saramet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Suchy is nu in balbezit. Chaidemenos onderschept slim de pass. Chaidemenos passt de bal zonder na te denken. Suchy is nu in balbezit. Suchy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciumak trapt de bal weg. Klungelig pakt Barroso de bal. Suchy is nu in balbezit. Suchy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Suchy met een sublieme pass. Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsta geeft de bal voor. Suchy is nu in balbezit. Suchy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Inworp. Iacomi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet verovert de bal door een tackle van achteren. Saramet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gina Alessandra Reyes - Dobermann 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gina Alessandra Reyes 60%, Dobermann 40%.
Gina Alessandra Reyes - Dobermann 0:1

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurmański trapt de bal weg. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchy verovert de bal door een tackle van achteren. Suchy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gina Alessandra Reyes 69%, Dobermann 31%.
Gina Alessandra Reyes - Dobermann 0:1