Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L) ASRIM Iskrzynia
3-4-3 Tactiek Na3
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
13 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
35.4 gemiddelde waardering 44.3
average Schieten good
average Passen adequate
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Pedalada geeft de bal voor. Inworp. Thành Vinh met een snelle inworp. Lussenhoff is nu in balbezit. Lussenhoff geeft een hoge lob. Ordubadlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eboh maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - ASRIM Iskrzynia 0:1

10e minuut.
Lussenhoff onderschept slim de pass. Lussenhoff geeft een lange en hoge pass. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh draait met de bal, schiet en ... Ordubadlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - ASRIM Iskrzynia 0:2

11e minuut.
Grzybek is nu in balbezit. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh passt de bal zonder na te denken. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Thành Vinh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lussenhoff de bal. Lussenhoff speelt de bal door. Eboh is nu in balbezit. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pedalada neemt vlug de vrije trap. Tomella rent richting de bal. Jakobs verovert de bal door een tackle van achteren. Puelmilla wirhin rent richting de bal. Puelmilla wirhin schiet op doel. Lee-Young verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ordubadlı speelt de bal door. Pavon kopt de bal weg. Puelmilla wirhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puelmilla wirhin draait met de bal, schiet en ... Lee-Young werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Biro-Biro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wayans de bal. Szatkowski geeft een lange en hoge pass. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka schiet op doel. Ordubadlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Trochim met een sublieme pass. Szatkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wayans onderschept slim de pass. Pavon is nu in balbezit. Pavon haalt uit met een fantastische trap. Lee-Young verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jakobs rent richting de bal. Jakobs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - ASRIM Iskrzynia 1:2

28e minuut.
Thành Vinh onderschept slim de pass. Grzybek is nu in balbezit. Grzybek passt de bal zonder na te denken. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Laguna geeft een hoge lob. Inworp. Thành Vinh met de inworp. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka geeft een lange en hoge pass. Ordubadlı bokst de bal weg.

38e minuut.
Wayans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biro-Biro is nu in balbezit. Biro-Biro geeft een hoge lob. Pavon rent richting de bal. Pavon haalt uit met een fantastische trap. Lee-Young kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Potiguara onderschept slim de pass. Potiguara passt de bal zonder na te denken. Pavon rent richting de bal. Pavon draait met de bal, schiet en ... Lee-Young probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
(L) - ASRIM Iskrzynia 2:2

43e minuut.
Eboh passt de bal zonder na te denken. Lussenhoff is nu in balbezit. Lussenhoff passt de bal in één keer door. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Selvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małyszka is nu in balbezit. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 65%, ASRIM Iskrzynia 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
(L) - ASRIM Iskrzynia 2:2

47e minuut.
Szatkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trochim rent richting de bal. Trochim passt de bal met de wreef. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka schiet op doel. Ordubadlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eboh rent richting de bal. Eboh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Lussenhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Lussenhoff passt de bal zonder na te denken. Grzybek speelt de bal door. Eboh rent richting de bal. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Grzybek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wayans verovert de bal door een tackle van achteren. Wayans met een sublieme pass. Pavon is nu in balbezit. Pavon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Biro-Biro rent richting de bal. Biro-Biro geeft een lange en hoge pass. Tomella rent richting de bal. Jakobs onderschept slim de pass. Jakobs draait met de bal, schiet en ... Lee-Young kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jakobs is nu in balbezit. Jakobs haalt uit met een fantastische trap. Lee-Young bokst de bal weg.

68e minuut.
Tłusty geeft een lange en hoge pass. Małyszka rent richting de bal. Pedalada probeert naar een medespeler te passen. Eboh is nu in balbezit. Eboh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Potiguara is nu in balbezit. Potiguara geeft de bal voor. Szatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavon verovert de bal door een tackle van achteren. Pavon draait met de bal, schiet en ... Lee-Young probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jakobs is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - ASRIM Iskrzynia 3:2

76e minuut.
Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh geeft de bal voor. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka schiet op doel. Ordubadlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
(L) - ASRIM Iskrzynia 3:3

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Potiguara de bal onder controle te krijgen. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh geeft de bal voor. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı bokst de bal weg. Eboh rent richting de bal. Eboh draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Trochim is nu in balbezit. Trochim geeft een hoge lob. Pedalada is nu in balbezit. Małyszka verovert de bal door een tackle van achteren. Małyszka schiet op doel. Ordubadlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ordubadlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eboh is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - ASRIM Iskrzynia 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 66%, ASRIM Iskrzynia 34%.
(L) - ASRIM Iskrzynia 3:4