Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Csengődi SE Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4340
Csengődi SE Berettyóújfalu FC
bombastic Tactiek fzzzz
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
40.3 gemiddelde waardering 40.5
good Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


13e minuut.
Dugonics geeft de bal voor. Inworp. Ümarik met de inworp. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nachum rent richting de bal. Acevedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nachum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nachum zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vatter kopt de bal weg. Pekról rent richting de bal. Pekról haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lombaerts geeft een hoge lob. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo geeft de bal voor. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kern met de inworp. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Blute probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ümarik verovert de bal door een tackle van achteren. Ümarik geeft een lange en hoge pass. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról onderschept slim de pass. Pekról schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Di Riso onderschept slim de pass. Di Riso geeft een lange en hoge pass. Daar is Zjača, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kern rent richting de bal. Kern geeft de bal voor. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo geeft een hoge lob. Silaghi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csengődi SE 47%, Berettyóújfalu FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Csengődi SE - Berettyóújfalu FC 0:0

63e minuut.
Pacco is nu in balbezit. Di Riso onderschept slim de pass. Di Riso geeft een lange en hoge pass. Damianou werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Silaghi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - Berettyóújfalu FC 0:1

65e minuut.
Ümarik met de inworp. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról geeft een hoge lob. Vatter is nu in balbezit. Vatter haalt uit met een fantastische trap. Potroviţa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Margitai is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Csengődi SE - Berettyóújfalu FC 1:1

73e minuut.
Nachum geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kern met de inworp. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lombaerts rent richting de bal. Prigoda geeft de bal voor. Lombaerts probeert de bal aan de voet te houden. Zjača kopt de bal weg. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Csengődi SE - Berettyóújfalu FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csengődi SE 53%, Berettyóújfalu FC 47%.
Csengődi SE - Berettyóújfalu FC 1:2