Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. Djem Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4185
F.C. Djem SV Heusden-Voort
grmbl Tactiek Monte Titano
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
46.9 gemiddelde waardering 39.8
excellent Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Groenweghe is nu in balbezit. Groenweghe geeft een hoge lob. Daar is Claesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Brackenier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brackenier passt de bal zonder na te denken. Apers onderschept slim de pass. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Wiggers is nu in balbezit. Wiggers geeft een hoge lob. Inworp. Raedt met de inworp. Pérez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Herder geeft een hoge lob. Inworp. Lemmens met de inworp. Pérez is nu in balbezit. Pérez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert geeft de bal voor. Jeannette rent richting de bal. Coquart onderschept slim de pass. Coquart schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Apers geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dehaut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deffke rent richting de bal. Deffke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Claesen is nu in balbezit. Lemmens verovert de bal door een tackle van achteren. Lemmens probeert naar een medespeler te passen. Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dehaut geeft de bal voor. Karagiannis rent richting de bal. Groenweghe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karagiannis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karagiannis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Djem - SV Heusden-Voort 0:1

45e minuut.
Bąk verovert de bal door een tackle van achteren. Bąk geeft een hoge lob. Alderweireld kopt de bal weg. Coquart is nu in balbezit. Coquart draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Djem 48%, SV Heusden-Voort 52%.
F.C. Djem - SV Heusden-Voort 0:1

48e minuut.
Lemmens geeft de bal voor. Wiggers kopt de bal weg. Raedt rent richting de bal. Raedt geeft een hoge lob. Alderweireld krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Djem - SV Heusden-Voort 1:1

49e minuut.
Brackenier is nu in balbezit. Brackenier passt de bal zonder na te denken. Herder heeft problemen om de bal te vangen. Coquart rent richting de bal. Coquart draait met de bal, schiet en ... Demot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Broos rent richting de bal. Lemmens onderschept slim de pass. Lemmens geeft een hoge lob. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Verkaemer geeft de bal voor. Inworp. Dehaut met de inworp. Deffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Groenweghe rent richting de bal. Groenweghe speelt de bal door. Raedt speelt de bal door. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Raedt geeft een lange en hoge pass. Herder controleert de bal met de borst. Wiggers is nu in balbezit. Coquart verovert de bal door een tackle van achteren. Coquart schiet op doel. Demot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raedt rent richting de bal. Raedt geeft de bal voor. Demot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Apers maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Broos de bal. Coquart rent richting de bal. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart passt de bal zonder na te denken. Raedt is nu in balbezit. Raedt geeft de bal voor. Coquart krijgt zijn hoofd ertegen. Demot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Djem - SV Heusden-Voort 2:1

84e minuut.
Klungelig pakt Raedt de bal. Raedt geeft een hoge lob. Jeannette probeert de bal met de borst te controleren. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap. Demot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Djem - SV Heusden-Voort 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Djem 18%, SV Heusden-Voort 82%.
F.C. Djem - SV Heusden-Voort 3:1