Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-30 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fastball Arena New
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2521
Team Fastball Kay FC
fasti Tactiek 442 Diamond
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 35.9
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Salvo kopt de bal weg. Klungelig pakt Tyynelä de bal. Rantasalo rent richting de bal. Sievilä verovert de bal door een tackle van achteren. Sievilä schiet op doel. Zottis bokst de bal weg.

15e minuut.
Mäntylehto passt de bal zonder na te denken. Salvo is nu in balbezit. Salvo geeft een hoge lob. Sievilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Sievilä haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Grzmot rent richting de bal. Numminen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot begaat een overtreding. Numminen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Numminen kan niet meer verder spelen. Weckman komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Sievilä geeft een hoge lob. Gaspar probeert de bal aan de voet te houden. Salvo probeert naar een medespeler te passen. Sievilä is nu in balbezit. Sievilä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rantasalo geeft een hoge lob. Inworp. Mäntylehto met de inworp. Salvo is nu in balbezit. Salvo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Başkurtoğlu rent richting de bal. Sarasola onderschept slim de pass. Sarasola passt de bal zonder na te denken. Niemenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenaho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Nurmijoki kopt de bal weg. Klungelig pakt Brioni de bal. Weckman rent richting de bal. Niemenaho is nu in balbezit. Niemenaho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Yuyan rent richting de bal. Yuyan met een sublieme pass. Salvo probeert naar een medespeler te passen. Sievilä is nu in balbezit. Sievilä schiet op doel. Zottis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lintilä de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Gaspar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perttula. Gaspar raakt geblesseerd tijdens het duel. Grzmot met een snel genomen vrije trap. Sievilä maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - Kay FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Fastball 68%, Kay FC 32%.
Team Fastball - Kay FC 0:1

47e minuut.
Perttula geeft de bal voor. Weckman kan de bal niet met de borst controleren. Weckman geeft de bal voor. Nurmijoki rent richting de bal. Nurmijoki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Grzmot verovert de bal door een tackle van achteren. Grzmot speelt de bal door. Sievilä heeft problemen om de bal te vangen. Sievilä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - Kay FC 0:2

57e minuut.
Sarasola kopt de bal weg. Daar is Nurmijoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurmijoki passt de bal zonder na te denken. Sarasola rent richting de bal. Sarasola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mäntylehto met de inworp. Salvo is nu in balbezit. Salvo geeft een lange en hoge pass. Sievilä maakt een snoekduik en kopt de bal. Zottis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Başkurtoğlu met een snelle inworp. Salvo speelt de bal door. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rantasalo probeert de bal met de borst te controleren. Rantasalo geeft de bal voor. Weckman speelt de bal door. Niemenaho is nu in balbezit. Niemenaho schiet op doel. Palonsaari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Fastball - Kay FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Fastball 54%, Kay FC 46%.
Team Fastball - Kay FC 1:2