Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrzydlaci Man UTDD
Skrzydlata Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 21.7
excellent Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen poor


4e minuut.
Sᴄholes onderschept slim de pass. Sᴄholes passt de bal zonder na te denken. Place bereikt de bal nog maar net als eerste. Place haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 1:0

10e minuut.
Biniaszczyk rent richting de bal. Sᴄholes verovert de bal door een tackle van achteren. Sᴄholes passt de bal met de wreef. Place is nu in balbezit. Place haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Włodowski trapt de bal weg. Sᴄholes kopt de bal weg. Place bereikt de bal nog maar net als eerste. Place haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 2:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogach met de inworp. Daar is Campano Hernando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campano Hernando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 3:0

18e minuut.
Place met een snelle inworp. Bogach is nu in balbezit. Bogach probeert naar een medespeler te passen. Campano Hernando rent richting de bal. Campano Hernando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 4:0

19e minuut.
Sᴄholes passt de bal in één keer door. Place is nu in balbezit. Place passt de bal in één keer door. Daar is Campano Hernando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campano Hernando haalt uit met een fantastische trap. Jurczyga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 5:0

20e minuut.
Place onderschept slim de pass. Place passt de bal met de wreef. Campano Hernando probeert de bal met de borst te controleren. Place rent richting de bal. Place schiet op doel. Jurczyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 6:0

21e minuut.
Szczęch heeft problemen om de bal te vangen. Place onderschept slim de pass. Place met een sublieme pass. Sᴄholes is nu in balbezit. Sᴄholes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Łęgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Place verovert de bal door een tackle van achteren. Place speelt de bal door. Campano Hernando is nu in balbezit. Campano Hernando haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stramowski is nu in balbezit. Stramowski passt de bal met de wreef. Sᴄholes is nu in balbezit. Sᴄholes schiet op doel. Jurczyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 7:0

27e minuut.
Place kopt de bal weg. Campano Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Campano Hernando passt de bal met de wreef. Place rent richting de bal. Place draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bogach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campano Hernando heeft problemen om de bal te vangen. Place is nu in balbezit. Place schiet op doel. Jurczyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 8:0

31e minuut.
Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramowski passt de bal zonder na te denken. Campano Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Campano Hernando draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 9:0

35e minuut.
Kvist is nu in balbezit. Kvist probeert naar een medespeler te passen. Place is nu in balbezit. Daar is Place, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Place schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Szczęch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cieciak komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Włodowski trapt de bal weg. Inworp. Bogach met de inworp. Campano Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Campano Hernando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 10:0

42e minuut.
Campano Hernando raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazanec komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Sᴄholes is nu in balbezit. Sᴄholes passt de bal in één keer door. Place is nu in balbezit. Place schiet op doel. Jurczyga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 14%, Man UTDD 86%.
Skrzydlaci - Man UTDD 11:0

46e minuut.
Bochowicz rent richting de bal. Bochowicz probeert naar een medespeler te passen. Wujec rent richting de bal. Sᴄholes verovert de bal door een tackle van achteren. Sᴄholes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Mazanec rent richting de bal. Łęgosz verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Mazanec zijn tegenspeler op de grond. Mazanec krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Buniek rent richting de bal. Mazanec verovert de bal door een tackle van achteren. Mazanec probeert naar een medespeler te passen. Sᴄholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sᴄholes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Place rent richting de bal. Place schiet op doel. Jurczyga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Bogach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Place is nu in balbezit. Mazanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazanec draait met de bal, schiet en ... Włodowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stramowski neemt de hoekschop. Place is nu in balbezit. Mazanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazanec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mazanec rent richting de bal. De bal raakt de paal. Daar is Mazanec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Mazanec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 12:0

57e minuut.
Mazanec onderschept slim de pass. Daar is Place, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazanec rent richting de bal. Place is nu in balbezit. Place schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Jabłonowski geeft de bal voor. Place rent richting de bal. Włodowski is nu in balbezit. Place is nu in balbezit. Place schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 13:0

64e minuut.
Sᴄholes rent richting de bal. Sᴄholes haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Łęgosz de bal. Place bereikt de bal nog maar net als eerste. Place haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Jacoszek speelt de bal door. Cieciak controleert de bal met de borst. Łęgosz rent richting de bal. Place onderschept slim de pass. Place schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Mazanec de bal. Łęgosz rent richting de bal. Place rent richting de bal. Place schiet op doel. Jurczyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 14:0

83e minuut.
Bochowicz kopt de bal weg. Łęgosz heeft problemen om de bal te vangen. Mazanec is nu in balbezit. Mazanec haalt uit met een fantastische trap. Jurczyga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 15:0

84e minuut.
Jabłonowski met een sublieme pass. Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramowski speelt de bal door. Place rent richting de bal. Place haalt uit met een fantastische trap. Jurczyga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Man UTDD 16:0

87e minuut.
Jabłonowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Biniaszczyk de bal. Place bereikt de bal nog maar net als eerste. Sᴄholes rent richting de bal. Sᴄholes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bochowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bogach de bal. Jacoszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacoszek krijgt een gele kaart. Bogach raakt geblesseerd tijdens het duel. Jacoszek met een sublieme pass. Mazanec met een snel genomen vrije trap. Place is nu in balbezit. Place schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 12%, Man UTDD 88%.
Skrzydlaci - Man UTDD 16:0