Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ботев- Враца Levski Sofia 2024
kurva Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 19.1
excellent Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Borisov rent richting de bal. Dobromirov onderschept slim de pass. Delchev is nu in balbezit. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 1:0

4e minuut.
Narov geeft een lange en hoge pass. Delchev kopt de bal weg. Karahristov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobromirov is nu in balbezit. Dobromirov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Karahristov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dimishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov onderschept slim de pass. Ranov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dobromirov de bal. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Narov geeft een lange en hoge pass. Dobromirov is nu in balbezit. Borisov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Borisov krijgt een gele kaart. Dobromirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobromirov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 2:0

14e minuut.
Karahristov rent richting de bal. Karahristov geeft een lange en hoge pass. Gelemenov heeft problemen om de bal te vangen. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Filev is nu in balbezit. Narov onderschept slim de pass. Narov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Delchev de bal. Delchev draait met de bal, schiet en ... Rozanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 3:0

18e minuut.
Gelemenov is nu in balbezit. Narov is nu in balbezit. Narov probeert naar een medespeler te passen. Delchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Delchev schiet op doel. Rozanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Anchev onderschept slim de pass. Anchev speelt de bal door. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov geeft een hoge lob. Dobromirov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov speelt de bal door. Delchev heeft problemen om de bal te vangen. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov geeft een hoge lob. Rozanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karahristov rent richting de bal. Karahristov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 4:0

22e minuut.
Dobromirov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Narov de bal. Narov passt de bal in één keer door. Karahristov is nu in balbezit. Karahristov schiet op doel. Rozanov bokst de bal weg. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... Paal! Karahristov rent richting de bal. Karahristov schiet op doel. Rozanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Dobromirov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 5:0

28e minuut.
Delchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Delchev speelt de bal door. Karahristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karahristov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 6:0

30e minuut.
Dobromirov is nu in balbezit. Delchev is nu in balbezit. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Delchev rent richting de bal. Delchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 7:0

30e minuut.
Yakimov met een sublieme pass. Daar is Subev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobromirov onderschept slim de pass. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Narov geeft een hoge lob. Dobromirov kopt de bal weg. Delchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Delchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 8:0

44e minuut.
Narov verovert de bal door een tackle van achteren. Narov speelt de bal door. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ботев- Враца 19%, Levski Sofia 2024 81%.
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 8:0

48e minuut.
Dimishev passt de bal in één keer door. Yaglichev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Narov speelt de bal door. Dobromirov heeft problemen om de bal te vangen. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... Rozanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Narov neemt de hoekschop. Filev met een sublieme pass. Narov geeft een lange en hoge pass. Delchev springt en kopt de bal. Dobromirov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Filev passt de bal in één keer door. Venkov geeft de bal voor. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov schiet op doel. Rozanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 9:0

58e minuut.
Daar is Filev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov met een sublieme pass. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Narov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Banov de bal. Karahristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Delchev rent richting de bal. Delchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 10:0

63e minuut.
Narov geeft een hoge lob. Dobromirov rent richting de bal. Delchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov is nu in balbezit. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Obretenov geeft de bal voor. Narov geeft de bal voor. Karahristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karahristov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chaushev de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Delchev is nu in balbezit. Delchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Chaushev trapt de bal weg van het doel. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 11:0

70e minuut.
Borisov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobromirov kan de bal niet met de borst controleren. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 12:0

71e minuut.
Inworp. Ranov met de inworp. Anchev heeft problemen om de bal te vangen. Anchev geeft een lange en hoge pass. Dobromirov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 13:0

72e minuut.
Yakimov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Subev de bal. Dobromirov onderschept slim de pass. Dobromirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yakimov kopt de bal weg. Anchev rent richting de bal. Anchev geeft de bal voor. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Narov geeft een hoge lob. Karahristov kopt de bal weg. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 14:0

80e minuut.
Dobromirov is nu in balbezit. Delchev is nu in balbezit. Dobromirov rent richting de bal. Delchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Delchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Shabanov probeert naar een medespeler te passen. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov passt de bal met de wreef. Delchev is nu in balbezit. Delchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Anchev passt de bal met de wreef. Narov rent richting de bal. Narov speelt de bal door. Delchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Delchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ranov is nu in balbezit. Ranov probeert naar een medespeler te passen. Karahristov rent richting de bal. Karahristov haalt uit met een fantastische trap. Rozanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rozanov met een harde bal richting middenveld. Filev kopt de bal weg. Narov met een sublieme pass. Karahristov is nu in balbezit. Karahristov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 15:0

88e minuut.
Anchev is nu in balbezit. Anchev passt de bal zonder na te denken. Ranov met een sublieme pass. Karahristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karahristov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ботев- Враца 11%, Levski Sofia 2024 89%.
Ботев- Враца - Levski Sofia 2024 15:0