Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Quartu Sant`Elena Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3479
Quartu Sant`Elena KS Gorzów
FP4NOINCROCIA2 Tactiek super zero pop
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
26.1 gemiddelde waardering 45.3
average Schieten very good
weak Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Kościelniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Kostelecki de bal. Kostelecki speelt de bal door. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas schiet op doel. Lupo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lupo speelt de bal door. Kościelniak kopt de bal weg. Kostelecki heeft problemen om de bal te vangen. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kostelecki speelt de bal door. Bagietas is nu in balbezit. Kościelniak rent richting de bal. Kościelniak geeft een hoge lob. Etherington springt en kopt de bal. Lupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Buscetta rent richting de bal. Kostelecki onderschept slim de pass. Kostelecki geeft een hoge lob. Bagietas heeft problemen om de bal te vangen. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - KS Gorzów 0:1

18e minuut.
Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. sabuzi begaat een overtreding. Etherington is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kościelniak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kostelecki kopt de bal weg. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas schiet op doel. Lupo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kostelecki speelt de bal door. Kościelniak rent richting de bal. Kościelniak passt de bal zonder na te denken. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - KS Gorzów 0:2

27e minuut.
Kasiarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Etherington de bal. Aranda maakt een afschuwelijke overtreding. Aranda krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Talarek neemt vlug de vrije trap. Bagietas kopt de bal weg. Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Etherington haalt uit met een fantastische trap. Lupo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - KS Gorzów 0:3

39e minuut.
Kasiarz probeert de bal met de borst te controleren. Kasiarz geeft de bal voor. Bagietas rent richting de bal. Bagietas schiet op doel. Lupo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - KS Gorzów 0:4

40e minuut.
Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik geeft een lange en hoge pass. Berlini heeft problemen om de bal te vangen. Bagietas is nu in balbezit. Bagietas draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Inworp. Reynolds komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu Sant`Elena 66%, KS Gorzów 34%.
Quartu Sant`Elena - KS Gorzów 0:4

54e minuut.
Reynolds heeft problemen om de bal te vangen. Berlini is nu in balbezit. Reynolds verovert de bal door een tackle van achteren. Reynolds draait met de bal, schiet en ... Lupo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - KS Gorzów 0:5

59e minuut.
Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Kościelniak speelt de bal door. Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Etherington haalt uit met een fantastische trap. Lupo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - KS Gorzów 0:6

72e minuut.
Klungelig pakt Kasiarz de bal. Stadnik geeft de bal voor. Daar is Berlini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Etherington, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etherington schiet op doel. Lupo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - KS Gorzów 0:7

75e minuut.
Abruscato passt de bal met de wreef. Ambrosio heeft problemen om de bal te vangen. Etherington tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Etherington krijgt een gele kaart.

78e minuut.
De Paperis is nu in balbezit. Kościelniak onderschept slim de pass. Kościelniak speelt de bal door. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds haalt uit met een fantastische trap. Lupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - KS Gorzów 0:8

84e minuut.
Kościelniak passt de bal zonder na te denken. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Etherington schiet op doel. Lupo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - KS Gorzów 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu Sant`Elena 67%, KS Gorzów 33%.
Quartu Sant`Elena - KS Gorzów 0:9