Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Thiên Trường
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5035
- Nam Định FC - Huế FC
ta da tro lai Tactiek AAA1
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 38.6
good Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
How is nu in balbezit. Casavilca rent richting de bal. Met opzet legt Gia Thiện zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gia Thiện moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gia Thiện schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe geeft de bal voor. How rent richting de bal. How schiet op doel. Hoàng Quân maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - Huế FC 1:0

8e minuut.
Arocha passt de bal in één keer door. Vögelin geeft een lange en hoge pass. How is nu in balbezit. How draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quân maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - Huế FC 2:0

15e minuut.
Inworp. Casavilca met een snelle inworp. Kırıkkalelioğlu is nu in balbezit. Kırıkkalelioğlu haalt uit met een fantastische trap. Murillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Asilefe rent richting de bal. Casavilca onderschept slim de pass. Arzoglou speelt de bal door. Kırıkkalelioğlu rent richting de bal. Kırıkkalelioğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Khắc Vũ geeft een lange en hoge pass. Subatovičius rent richting de bal. Arocha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arocha is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Bielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielecki met een sublieme pass. Papalyan is nu in balbezit. Papalyan schiet op doel. Murillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - Huế FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: - Nam Định FC - 57%, Huế FC 43%.
- Nam Định FC - - Huế FC 2:1

49e minuut.
Daar is Kırıkkalelioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kırıkkalelioğlu geeft de bal voor. Papalyan is nu in balbezit. Papalyan haalt uit met een fantastische trap. Murillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
- Nam Định FC - - Huế FC 2:2

56e minuut.
Buitenspel voor How. Goede buitenspelval van de verdediging. Živadinović komt het veld opgelopen. Gui komt het veld opgelopen. Đức Trung neemt vlug de vrije trap. Phú Hải kopt de bal weg. Papalyan rent richting de bal. Papalyan haalt uit met een fantastische trap. Murillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kırıkkalelioğlu is nu in balbezit. Kırıkkalelioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - Huế FC 2:3

58e minuut.
Gui met een sublieme pass. Živadinović rent richting de bal. Živadinović geeft een lange en hoge pass. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Gui geeft de bal voor. How is nu in balbezit. How draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quân werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
- Nam Định FC - - Huế FC 3:3

62e minuut.
Phú Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Phú Hải geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bielecki met de inworp. Quang Tú geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vögelin rent richting de bal. Vögelin geeft een lange en hoge pass. Subatovičius rent richting de bal. Subatovičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - Huế FC 4:3

69e minuut.
Casavilca rent richting de bal. Živadinović geeft een hoge lob. How rent richting de bal. How haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quân werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - Huế FC 5:3

78e minuut.
Arzoglou passt de bal zonder na te denken. Tenev geeft een hoge lob. Papalyan rent richting de bal. Papalyan draait met de bal, schiet en ... Murillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - Huế FC 5:4

80e minuut.
Đức Trung geeft de bal voor. Papalyan rent richting de bal. Khắc Vũ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khắc Vũ krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Đức Trung geeft de bal voor. Inworp. Vögelin met de inworp. Subatovičius is nu in balbezit. Subatovičius haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. How rent richting de bal. How haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - Huế FC 6:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: - Nam Định FC - 54%, Huế FC 46%.
- Nam Định FC - - Huế FC 6:4