Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Luka.bb Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3038
Luka.bb Liverpool FC 1892
luka 3 test Tactiek -352-wing
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 47.8
goed Schieten solide
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Zadranavičius passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Klomínský de bal. Klomínský speelt de bal door. Hlavatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavatý draait met de bal, schiet en ... Šaćirbegović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Dřížďal geeft de bal voor. Hlavatý kopt de bal weg. Daar is Strambini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marhoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhoul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bukač onderschept slim de pass. García Vega kan de bal niet met de borst controleren. Dřížďal begaat een overtreding. Dřížďal krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dukát geeft een lange en hoge pass. Hlavatý kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Marhoul de bal onder controle te krijgen. Kubínek rent richting de bal. Kubínek draait met de bal, schiet en ... Šaćirbegović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Grebić rent richting de bal. Grebić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dřížďal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubínek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hlavatý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - Liverpool FC 1892 0:1

32e minuut.
Hlavatý krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Majdak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janvier is nu in balbezit. Marhoul rent richting de bal. Marhoul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - Liverpool FC 1892 0:2

33e minuut.
Šaćirbegović met een sublieme pass. García Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichý probeert naar een medespeler te passen. Daar is García Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Vega haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Hlavatý onderschept slim de pass. Hlavatý passt de bal met de wreef. Klomínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Klomínský geeft een lange en hoge pass. Marhoul springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dukát verovert de bal door een tackle van achteren. Bukač bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukač met een sublieme pass. Hlavatý rent richting de bal. Hlavatý schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luka.bb 60%, Liverpool FC 1892 40%.
Luka.bb - Liverpool FC 1892 0:2

48e minuut.
Dukát rent richting de bal. Rukavina verovert de bal door een tackle van achteren. Kubínek begaat een overtreding. Kubínek krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Dukát met een snelle inworp. Klomínský geeft de bal voor. Daar is Olarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marhoul is nu in balbezit. Marhoul schiet op doel. Šaćirbegović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Hlavatý rent richting de bal. Hlavatý draait met de bal, schiet en ... Šaćirbegović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - Liverpool FC 1892 0:3

56e minuut.
Dukát onderschept slim de pass. Dukát passt de bal zonder na te denken. Hlavatý rent richting de bal. Hlavatý draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Zadranavičius passt de bal zonder na te denken. Daar is Klomínský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klomínský passt de bal zonder na te denken. Hlavatý rent richting de bal. Hlavatý schiet op doel. Šaćirbegović bokst de bal weg.

69e minuut.
Lichý rent richting de bal. García Vega verovert de bal door een tackle van achteren. García Vega met een sublieme pass. Kafadar rent richting de bal. Kafadar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Vernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet geeft een hoge lob. García Vega is nu in balbezit. García Vega schiet op doel. Duba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zadranavičius geeft een lange en hoge pass. Daar is Olarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olarra probeert naar een medespeler te passen. García Vega is nu in balbezit. García Vega draait met de bal, schiet en ... Duba bokst de bal weg.

78e minuut.
Janvier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opárenský probeert naar een medespeler te passen. Kubínek probeert naar een medespeler te passen. Hlavatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavatý draait met de bal, schiet en ... Šaćirbegović bokst de bal weg. Daar is Blitva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlavatý rent richting de bal. Hlavatý draait met de bal, schiet en ... Šaćirbegović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Klomínský rent richting de bal. Klomínský geeft een hoge lob. Hlavatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlavatý schiet op doel. Šaćirbegović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - Liverpool FC 1892 0:4

87e minuut.
Klomínský rent richting de bal. Klomínský geeft de bal voor. Klungelig pakt Marhoul de bal. Dřížďal rent richting de bal. Dřížďal haalt uit met een fantastische trap. Šaćirbegović bokst de bal weg.

89e minuut.
Dukát bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukát met een sublieme pass. Klungelig pakt Klomínský de bal. Klomínský geeft een lange en hoge pass. Hlavatý krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hlavatý verovert de bal door een tackle van achteren. Hlavatý passt de bal met de wreef. Strambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhoul onderschept slim de pass. Marhoul haalt uit met een fantastische trap. Šaćirbegović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luka.bb 60%, Liverpool FC 1892 40%.
Luka.bb - Liverpool FC 1892 0:4