Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: vai napola Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4551
vai napola Vazymeylamoilah Spor
Full att Tactiek New 4
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
35.4 gemiddelde waardering 45.4
adequate Schieten adequate
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Guégen speelt de bal door. Cordier rent richting de bal. Cordier speelt de bal door. Cieczko rent richting de bal. Cieczko haalt uit met een fantastische trap. Lalciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Selmi geeft de bal voor. Goudjil rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Legras ... Strafschop! Legras is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Goudjil raakt geblesseerd tijdens het duel. Sandjak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Vazymeylamoilah Spor 0:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goudjil met de inworp. Selmi met een sublieme pass. Cheklam bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheklam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Domrane is nu in balbezit. Koczur begaat een overtreding. Domrane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lakhdar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fofana controleert de bal met de borst. Sandjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandjak schiet op doel. Gomis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Vazymeylamoilah Spor 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai napola 63%, Vazymeylamoilah Spor 37%.
vai napola - Vazymeylamoilah Spor 0:2

47e minuut.
Rial geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sandjak stond buitenspel. Fofana neemt vlug de vrije trap. Cieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieczko haalt uit met een fantastische trap. Lalciu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Vazymeylamoilah Spor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai napola 73%, Vazymeylamoilah Spor 27%.
vai napola - Vazymeylamoilah Spor 1:2