Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Blue Vodka Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5023
Blue Vodka FC MECMAR
433 3,3 Tactiek too ta
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 30.2
outstanding Schieten average
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nager met een snelle inworp. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Piróg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC MECMAR 1:0

11e minuut.
Kirchtag is nu in balbezit. Kirchtag passt de bal in één keer door. Sorek rent richting de bal. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC MECMAR 2:0

17e minuut.
Klungelig pakt Kostelecki de bal. Loser speelt de bal door. Wesely rent richting de bal. Ölscheich rent richting de bal. Ölscheich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC MECMAR 3:0

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nager geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Łapeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC MECMAR 4:0

37e minuut.
Ölscheich met een sublieme pass. Loser bereikt de bal nog maar net als eerste. Loser passt de bal in één keer door. Ölscheich rent richting de bal. Ölscheich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC MECMAR 5:0

39e minuut.
Untergang geeft een hoge lob. Ölscheich is nu in balbezit. Drab rent richting de bal. Ölscheich onderschept slim de pass. Ölscheich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Piróg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 30%, FC MECMAR 70%.
Blue Vodka - FC MECMAR 5:0

47e minuut.
Wesely geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ölscheich de bal. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölscheich verovert de bal door een tackle van achteren. Ölscheich draait met de bal, schiet en ... Piróg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC MECMAR 6:0

57e minuut.
Drab geeft een lange en hoge pass. Inworp. Loser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirchtag is nu in balbezit. Kirchtag schiet op doel. Piróg bokst de bal weg.

60e minuut.
Nieszczęsny is nu in balbezit. Unmensch onderschept slim de pass. Unmensch speelt de bal door. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC MECMAR 7:0

67e minuut.
Unmensch onderschept slim de pass. Unmensch geeft een lange en hoge pass. Kirchtag kopt de bal weg. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Guentzel onderschept slim de pass. Nager rent richting de bal. Nager geeft de bal voor. Kirchtag rent richting de bal. Kirchtag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC MECMAR 8:0

71e minuut.
Gołaszewski passt de bal zonder na te denken. Sorek is nu in balbezit. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC MECMAR 9:0

73e minuut.
Nager rent richting de bal. Nager passt de bal zonder na te denken. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel. Piróg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - FC MECMAR 10:0

81e minuut.
Roztocki verovert de bal door een tackle van achteren. Kirchtag verovert de bal door een tackle van achteren. Kirchtag passt de bal zonder na te denken. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 37%, FC MECMAR 63%.
Blue Vodka - FC MECMAR 10:0