Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: STADIO 〄 MUNDO
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10006
WALLACHIA Bole United
univ Tactiek cat56
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 43.6
formidable Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Roma passt de bal met de wreef. Weissinger rent richting de bal. Weissinger passt de bal zonder na te denken. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Bole United 1:0

4e minuut.
Lăcătuş met een sublieme pass. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko is nu in balbezit. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Trung Tùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ţânţar speelt de bal door. Okienko is nu in balbezit. Okienko passt de bal in één keer door. Daar is Roma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma haalt uit met een fantastische trap. Trung Tùng bokst de bal weg.

16e minuut.
Pllana met een sublieme pass. Lăcătuş is nu in balbezit. Weissinger probeert naar een medespeler te passen. Ţânţar geeft een lange en hoge pass. Okienko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Bole United 2:0

17e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Guréndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guréndez geeft de bal voor. Daar is Okienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okienko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lăcătuş passt de bal zonder na te denken. Weissinger rent richting de bal. Weissinger geeft een lange en hoge pass. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Okienko geeft een hoge lob. Pawlis met een sublieme pass. Csúri heeft problemen om de bal te vangen. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Guréndez onderschept slim de pass. Guréndez speelt de bal door. Okienko is nu in balbezit. Okienko schiet op doel. Trung Tùng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Bole United 3:0

29e minuut.
Inworp. Weissinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ţânţar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţânţar geeft een lange en hoge pass. Roma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arsenescu met de inworp. Weissinger speelt de bal door. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Trung Tùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Lawson rent richting de bal. Ţânţar onderschept slim de pass. Ţânţar geeft een hoge lob. Okienko heeft problemen om de bal te vangen. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Trung Tùng bokst de bal weg.

41e minuut.
Inworp. Arsenescu met een snelle inworp. Ţânţar geeft de bal voor. Roma springt en kopt de bal. Trung Tùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Bole United 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 21%, Bole United 79%.
WALLACHIA - Bole United 4:0

49e minuut.
Viades geeft een hoge lob. Arsenescu kopt de bal weg. Ţânţar probeert de bal met de borst te controleren. Kirkitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkitadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar passt de bal in één keer door. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. Okienko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trung Tùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okienko geeft een hoge lob. Trung Tùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Bole United 5:0

60e minuut.
Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger met een sublieme pass. Okienko is nu in balbezit. Okienko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Bole United 6:0

60e minuut.
McKinnon komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lăcătuş probeert naar een medespeler te passen. Okienko heeft problemen om de bal te vangen. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ... Cearense probeert de bal aan de voet te houden. Trung Tùng bokst de bal weg.

75e minuut.
Daar is Pllana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor . Goede buitenspelval van de verdediging. McKinnon neemt vlug de vrije trap. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma passt de bal zonder na te denken. Ţânţar rent richting de bal. Ţânţar geeft een hoge lob. Okienko krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar probeert naar een medespeler te passen. bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Bole United 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 38%, Bole United 62%.
WALLACHIA - Bole United 7:0