Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: mcmett Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 742
mcmett RiKi VN
11 Tactiek 532
51% Balbezit 49%
26% Spel op eigen helft 74%
46 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 30.4
outstanding Schieten weak
very good Passen average
excellent Verdedigen weak


1e minuut.
Buyle verovert de bal door een tackle van achteren. Buyle passt de bal met de wreef. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long draait met de bal, schiet en ... Minh Thông probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 1:0

3e minuut.
Mule probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rapisardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapisardo passt de bal met de wreef. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mule kopt de bal weg. Rapisardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapisardo passt de bal met de wreef. Quang Long heeft problemen om de bal te vangen. Quang Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 2:0

5e minuut.
Kačić rent richting de bal. Buyle verovert de bal door een tackle van achteren. Buyle passt de bal in één keer door. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Lukierek verovert de bal door een tackle van achteren. Lukierek geeft een hoge lob. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long draait met de bal, schiet en ... Minh Thông maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 3:0

9e minuut.
Quang Long rent richting de bal. Quang Long passt de bal met de wreef. Rapisardo probeert naar een medespeler te passen. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Villanueva kopt de bal weg. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasca rent richting de bal. Quang Long onderschept slim de pass. Quang Long schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Gasca de bal. Rapisardo probeert naar een medespeler te passen. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long schiet op doel. Minh Thông werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 4:0

14e minuut.
Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambaré onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mule. Lambaré wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lambaré kan niet meer verder spelen. Xuân Hiếu komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Quang Long probeert naar een medespeler te passen. Jadrejak is nu in balbezit. Buyle onderschept slim de pass. Buyle draait met de bal, schiet en ... Minh Thông maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 5:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bigalı met een snelle inworp. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu geeft een hoge lob. Quang Long springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Nemsevičius de bal. Bigalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalı geeft een hoge lob. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Minh Thông probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mule onderschept slim de pass. Mule geeft een lange en hoge pass. Quang Long kopt de bal weg. Buyle rent richting de bal. Buyle schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Minh Thông met een harde bal richting middenveld. Mule kopt de bal weg. Daar is Quang Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Long schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Leczkowski passt de bal in één keer door. Bigalı rent richting de bal. Bigalı passt de bal met de wreef. Quang Long rent richting de bal. Quang Long schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bigalı onderschept slim de pass. Bigalı passt de bal met de wreef. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long draait met de bal, schiet en ... Minh Thông probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 6:0

31e minuut.
Schooten kopt de bal weg. Daar is Mule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mule geeft de bal voor. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 7:0

34e minuut.
Minh Thông speelt de bal door. Bigalı kopt de bal weg. Quang Long rent richting de bal. Quang Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 8:0

37e minuut.
Rapisardo geeft de bal voor. Daher heeft problemen om de bal te vangen. Quang Long rent richting de bal. Quang Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 9:0

39e minuut.
Mule passt de bal zonder na te denken. Buyle is nu in balbezit. Buyle passt de bal met de wreef. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 10:0

40e minuut.
Bigalı met een sublieme pass. Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Đình Dương probeert naar een medespeler te passen. Quang Long rent richting de bal. Quang Long schiet op doel. Minh Thông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 11:0

43e minuut.
Klungelig pakt Quang Long de bal. Gasca begaat een overtreding. Quang Long is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bigalı neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Buyle kopt de bal weg. Quang Long rent richting de bal. Quang Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcmett 27%, RiKi VN 73%.
mcmett - RiKi VN 12:0

47e minuut.
Rapisardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapisardo met een sublieme pass. Daar is Quang Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Minh Thông werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Daher probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rapisardo neemt de hoekschop. Quang Long maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 13:0

53e minuut.
Jadrejak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bigalı met de inworp. Buyle geeft een hoge lob. Quang Long springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 14:0

56e minuut.
Buyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buyle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buyle komt bij de bal en schiet. Quang Long springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Quang Long controleert de bal met de borst. Daher bereikt de bal nog maar net als eerste. Daher geeft de bal voor. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Gómez rent richting de bal. Lukierek verovert de bal door een tackle van achteren. Lukierek geeft de bal voor. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long draait met de bal, schiet en ... Minh Thông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bădoiu speelt de bal door. Rapisardo speelt de bal door. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long schiet op doel. Minh Thông probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 15:0

62e minuut.
Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Buyle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gómez. Buyle raakt geblesseerd tijdens het duel. Bădoiu met een snel genomen vrije trap. Minh Thông probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Mule verovert de bal door een tackle van achteren. Mule speelt de bal door. Rapisardo met een sublieme pass. Klungelig pakt Quang Long de bal. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Minh Thông bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 16:0

65e minuut.
Lukierek geeft een hoge lob. Quang Long rent richting de bal. Quang Long passt de bal met de wreef. Buyle rent richting de bal. Buyle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 17:0

67e minuut.
Rapisardo is nu in balbezit. Rapisardo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Quang Long de bal. Quang Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 18:0

70e minuut.
Bigalı probeert naar een medespeler te passen. Mule is nu in balbezit. Mule passt de bal met de wreef. Quang Long heeft problemen om de bal te vangen. Quang Long haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mule onderschept slim de pass. Mule probeert naar een medespeler te passen. Quang Long rent richting de bal. Quang Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 19:0

75e minuut.
Buyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Buyle met een sublieme pass. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Minh Thông probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Đình Dương geeft een lange en hoge pass. Rapisardo is nu in balbezit. Rapisardo met een sublieme pass. Quang Long rent richting de bal. Quang Long schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bigalı is nu in balbezit. Bigalı geeft een lange en hoge pass. Daher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Jadrejak geeft een hoge lob. Mule rent richting de bal. Mule passt de bal in één keer door. Quang Long rent richting de bal. Quang Long draait met de bal, schiet en ... Minh Thông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Đình Dương de bal. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Minh Thông probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 20:0

84e minuut.
Bădoiu probeert de bal met de borst te controleren. Xuân Hiếu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schooten. Xuân Hiếu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Xuân Hiếu kan niet meer verder spelen.

86e minuut.
Mule passt de bal zonder na te denken. Rapisardo rent richting de bal. Rapisardo probeert naar een medespeler te passen. Quang Long heeft problemen om de bal te vangen. Quang Long schiet op doel. Minh Thông bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 21:0

89e minuut.
Mule onderschept slim de pass. Mule met een sublieme pass. Quang Long heeft problemen om de bal te vangen. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Minh Thông werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mcmett - RiKi VN 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mcmett 24%, RiKi VN 76%.
mcmett - RiKi VN 22:0