Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PRUSZKÓW Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2341
mirass K.S. Górnik Piaski
dom Tactiek moja nowe
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 44.2
outstanding Schieten adequate
good Passen average
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Lindner is nu in balbezit. Bernacchi onderschept slim de pass. Bernacchi probeert naar een medespeler te passen. Cuervo rent richting de bal. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. Feger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Daar is Zabotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertmonas verovert de bal door een tackle van achteren. Bertmonas met een sublieme pass. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. Feger bokst de bal weg.

17e minuut.
Szefler geeft een lange en hoge pass. Johnson probeert de bal met de borst te controleren. Cuervo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bertmonas de bal. Bertmonas draait met de bal, schiet en ... Feger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Szefler probeert de bal met de borst te controleren. Szefler geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lindner de bal onder controle te krijgen. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas schiet op doel. Feger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lindner kopt de bal weg. Sławiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławiński speelt de bal door. Klungelig pakt Bertmonas de bal. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Szefler geeft een hoge lob. Zabotto kopt de bal weg. Ðušić heeft problemen om de bal te vangen. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - K.S. Górnik Piaski 0:1

35e minuut.
Cuervo rent richting de bal. Cuervo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zagumny de bal onder controle te krijgen. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Szefler onderschept slim de pass. Szefler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bertmonas de bal. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mirass - K.S. Górnik Piaski 1:1

39e minuut.
Zabotto rent richting de bal. Gacek onderschept slim de pass. Gacek passt de bal met de wreef. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas schiet op doel. Feger bokst de bal weg.

45e minuut.
Bernacchi geeft een lange en hoge pass. Zagumny probeert de bal met de borst te controleren. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo schiet op doel. Feger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - K.S. Górnik Piaski 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 29%, K.S. Górnik Piaski 71%.
mirass - K.S. Górnik Piaski 2:1

47e minuut.
Bernacchi passt de bal zonder na te denken. Cuervo is nu in balbezit. Zagumny begaat een overtreding. Zagumny krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Zgrzęda rent richting de bal. Ištuk verovert de bal door een tackle van achteren. Bernacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacchi geeft een lange en hoge pass. Bertmonas maakt een snoekduik en kopt de bal. Feger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cuervo rent richting de bal. De bal raakt de paal. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - K.S. Górnik Piaski 3:1

49e minuut.
Ðušić met een sublieme pass. Zgrzęda met een sublieme pass. Điđimiđi rent richting de bal. Điđimiđi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðušić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Piñera Zapatero probeert naar een medespeler te passen. Bertmonas rent richting de bal. Cuervo heeft problemen om de bal te vangen. Cuervo draait met de bal, schiet en ... Feger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - K.S. Górnik Piaski 4:1

61e minuut.
Zagumny kopt de bal weg. Bernacchi met een sublieme pass. Cuervo rent richting de bal. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas schiet op doel. Feger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Szefler geeft een lange en hoge pass. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo passt de bal zonder na te denken. Daar is Bertmonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Ištuk verovert de bal door een tackle van achteren. Rendón rent richting de bal. Rendón geeft een lange en hoge pass. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. Feger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 32%, K.S. Górnik Piaski 68%.
mirass - K.S. Górnik Piaski 4:1