Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: templarios juniors Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 668
templarios juniors templarios13
Attack Tactiek 523
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
25 gemiddelde waardering 32.1
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen weak


4e minuut.
De Los Milagros verovert de bal door een tackle van achteren. Mäntyvuo is nu in balbezit. Mäntyvuo passt de bal zonder na te denken. Korczak rent richting de bal. Korczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios juniors - templarios13 0:1

17e minuut.
Colauti onderschept slim de pass. Colauti passt de bal zonder na te denken. Travnik is nu in balbezit. Korczak onderschept slim de pass. Korczak draait met de bal, schiet en ... Donovan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Aurelio onderschept slim de pass. Aurelio geeft een lange en hoge pass. Zegar is nu in balbezit. Bottai is nu in balbezit. Bottai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zegar geeft de bal voor. Korczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczak speelt de bal door. Klungelig pakt De Los Milagros de bal. De Los Milagros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios juniors 59%, templarios13 41%.
templarios juniors - templarios13 0:1

48e minuut.
Zegar is nu in balbezit. Zegar passt de bal met de wreef. Facchielli probeert naar een medespeler te passen. De Los Milagros is nu in balbezit. De Los Milagros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Korczak is nu in balbezit. Colauti rent richting de bal. Korczak onderschept slim de pass. De Los Milagros rent richting de bal. De Los Milagros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De Los Milagros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tremoulinas komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Facchielli onderschept slim de pass. Facchielli met een sublieme pass. De Benedetti heeft problemen om de bal te vangen. De Benedetti geeft een lange en hoge pass. Tremoulinas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Laviano komt het veld opgelopen. Busico komt het veld opgelopen. Vrcelj trapt de bal weg van het doel. Frumboli kopt de bal weg. Mäntyvuo is nu in balbezit. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tremoulinas rent richting de bal. Tremoulinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Dediu geeft een hoge lob. De Benedetti is nu in balbezit. Macaris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Benedetti moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. De Benedetti kan niet meer verder spelen. Caldera komt het veld opgelopen. Anchorena komt het veld opgelopen. Renison komt het veld opgelopen. Tallote komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Facchielli speelt de bal door. Mäntyvuo is nu in balbezit. Laviano begaat een overtreding. Laviano krijgt een gele kaart. Mäntyvuo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mäntyvuo kan niet meer verder spelen. Clayfield komt het veld opgelopen. Caldera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Donovan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Donovan met een harde bal richting middenveld. Facchielli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchielli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tremoulinas de bal. Tremoulinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios juniors - templarios13 0:2

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bottai stond buitenspel. Megna maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tangstad kopt de bal weg. Tremoulinas is nu in balbezit. Tremoulinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
templarios juniors - templarios13 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templarios juniors 61%, templarios13 39%.
templarios juniors - templarios13 0:3