Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC Helsinki Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5043
AC Helsinki Pallo-sepot
3-5-2 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten excellent
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Jiboia onderschept slim de pass. Jiboia geeft de bal voor. Daar is Tallus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinikainen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap. Tascón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Pallo-sepot 0:1

7e minuut.
Rantaniemi is nu in balbezit. Myllylahti met een sublieme pass. Heinikainen is nu in balbezit. Heinikainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Pallo-sepot 0:2

10e minuut.
Idman heeft problemen om de bal te vangen. Kotinurmi rent richting de bal. Kotinurmi passt de bal zonder na te denken. Ciccio is nu in balbezit. Ciccio draait met de bal, schiet en ... Viherlaiho bokst de bal weg. Kramski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Theodor onderschept slim de pass. Theodor probeert naar een medespeler te passen. Ciccio rent richting de bal. Ciccio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Pallo-sepot 1:2

17e minuut.
Daar is Tallus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myllylahti is nu in balbezit. Tallus begaat een overtreding. Tallus krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kotinurmi is nu in balbezit. Korva onderschept slim de pass. Korva probeert naar een medespeler te passen. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Riissanen probeert de bal aan de voet te houden. Myllylahti rent richting de bal. Riissanen begaat een overtreding. Myllylahti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hellevuo komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jiboia met een sublieme pass. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti passt de bal zonder na te denken. Theodor rent richting de bal. Theodor geeft de bal voor. Viherlaiho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Uuskivi onderschept slim de pass. Uuskivi met een sublieme pass. Theodor probeert naar een medespeler te passen. Ciccio rent richting de bal. Ciccio haalt uit met een fantastische trap. Viherlaiho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 61%, Pallo-sepot 39%.
AC Helsinki - Pallo-sepot 1:2

47e minuut.
Vuorenperä rent richting de bal. Vuorenperä passt de bal zonder na te denken. Rantaniemi met een sublieme pass. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti draait met de bal, schiet en ... Tascón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Korva rent richting de bal. Vuorenperä met een sublieme pass. Ślusarczyk rent richting de bal. Daar is Ślusarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślusarczyk geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Väinämö geeft een hoge lob. Jiboia heeft problemen om de bal te vangen. Jiboia passt de bal met de wreef. Myllylahti rent richting de bal. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap. Tascón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tascón met een harde bal richting middenveld. Kramski kopt de bal weg. Theodor probeert naar een medespeler te passen. Ciccio is nu in balbezit. Ciccio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Helsinki - Pallo-sepot 2:2

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peipponen komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kramski rent richting de bal. Hellevuo rent richting de bal. Kramski onderschept slim de pass. Kramski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Pallo-sepot 3:2

73e minuut.
Myllylahti heeft problemen om de bal te vangen. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti schiet op doel. Tascón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Uuskivi geeft een hoge lob. Kotinurmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotinurmi passt de bal zonder na te denken. Ciccio is nu in balbezit. Ciccio haalt uit met een fantastische trap. Viherlaiho bokst de bal weg.

87e minuut.
Peipponen rent richting de bal. Ślusarczyk met een sublieme pass. Myllylahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen rent richting de bal. Peipponen haalt uit met een fantastische trap. Tascón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 62%, Pallo-sepot 38%.
AC Helsinki - Pallo-sepot 3:2