Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 4 liga Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5259
4 liga Cresovia Siemiatycze
korczu_wroc Tactiek 666
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 40
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 62.2
average Schieten excellent
weak Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Daar is Białkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polko is nu in balbezit. Polko passt de bal met de wreef. Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Biskupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupski geeft een lange en hoge pass. Kuczera kopt de bal weg. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... Teze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zabielski heeft problemen om de bal te vangen. Zabielski draait met de bal, schiet en ... Teze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Zabielski rent richting de bal. Loch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zabielski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zabielski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Żewłakow maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kuczera speelt de bal door. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Engel krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Polko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuczera de bal. Kuczera met een sublieme pass. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ribchev rent richting de bal. Polko verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera geeft de bal voor. Zabielski springt en kopt de bal. Teze bokst de bal weg. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Cresovia Siemiatycze 0:1

32e minuut.
Żewłakow schiet op doel. Teze speelt de bal door. Kuczera probeert naar een medespeler te passen. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow haalt uit met een fantastische trap. Teze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Petruţ geeft een lange en hoge pass. Żewłakow heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samarone. Żewłakow is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jurecki wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Samarone is nu in balbezit. Jurecki met een sublieme pass. Daar is Żewłakow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... Teze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Cresovia Siemiatycze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 78%, Cresovia Siemiatycze 22%.
4 liga - Cresovia Siemiatycze 0:2

47e minuut.
Jurecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurecki draait met de bal, schiet en ... Samarone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zabielski krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Warnicki de bal onder controle te krijgen. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow haalt uit met een fantastische trap. Teze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Cresovia Siemiatycze 0:3

50e minuut.
Białkowski met een sublieme pass. Kulczyk is nu in balbezit. Żewłakow verovert de bal door een tackle van achteren. Żewłakow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Cresovia Siemiatycze 0:4

57e minuut.
Gajáry is nu in balbezit. Gajáry geeft een hoge lob. Tęcza heeft problemen om de bal te vangen. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Żewłakow passt de bal in één keer door. Warnicki is nu in balbezit. Zabielski verovert de bal door een tackle van achteren. Zabielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Cresovia Siemiatycze 0:5

62e minuut.
Żewłakow haalt uit met een fantastische trap. Teze probeert wanhopig de bal te grijpen. Inworp. Loch met de inworp. Zabielski rent richting de bal. Zabielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zabielski met een sublieme pass. Samarone heeft problemen om de bal te vangen. Żewłakow rent richting de bal. Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurecki passt de bal met de wreef. Zabielski rent richting de bal. Zabielski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Biskupski geeft een lange en hoge pass. Kuczera kopt de bal weg. Daar is Samarone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Zabielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Cresovia Siemiatycze 0:6

78e minuut.
Kööts met een snelle inworp. Jurecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurecki passt de bal met de wreef. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Loch speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biskupski met een snelle inworp. Zabielski rent richting de bal. Zabielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Cresovia Siemiatycze 0:7

85e minuut.
Teze speelt de bal door. Inworp. Biskupski met een snelle inworp. Zabielski rent richting de bal. Zabielski haalt uit met een fantastische trap. Teze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Biskupski is nu in balbezit. Biskupski passt de bal met de wreef. Zabielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabielski haalt uit met een fantastische trap. Teze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - Cresovia Siemiatycze 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 79%, Cresovia Siemiatycze 21%.
4 liga - Cresovia Siemiatycze 0:8